DHV op tijd bij de les en wint van DOSKO

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Een sfeerloos sportpark, geen toeschouwers en een in de 1e helft ongeïnspireerd DHV zorgden voor 45 minuten waarin niets viel te genieten.

De balvaardige tegenstander DOSKO maakte het DHV knap lastig maar werd hierbij geholpen door de lamlendige instelling van de gastheer.

Desondanks kreeg DHV drie grote kansen om te scoren maar als je “niet bij de les bent” houdt het gewoon op.

Vijf keer geel in de tweede helft

“Als je wat wilt bereiken, moet je ervoor vechten” moet trainer Eric van der Giesen in de rust tegen zijn spelers hebben gezegd want in de 2e helft had DHV geen kind meer aan DOSKO behoudens de spelmomenten waarbij de tegenstander moeite had om de emoties onder controle te houden.

Scheidsrechter Harry van Meerkerk gaf DOSKO 5x geel in de 2e helft.

Uiteindelijk scoorde DHV geheel volgens het spelbeeld drie treffers.

Edgar van der Giesen, Brian van Run en de na rust ingevallen sterk spelende Romano Arons (3-0).

Justin Goverde redde bij de stand van 2-0 met een uiterste inspanning de bal uit de kruising.

Voor een goed vervolg in de competitie zijn de instelling, de beleving onvoorwaardelijke eigenschappen die je elke wedstrijd hoort te tonen als je onderdeel bent van een selectie met ambities.