Jubileumconcert Evert van de Kamp in Ned. Herv. kerk

KLUNDERT - Op zaterdag 14 november geeft Evert van de Kamp een jubileum concert om 19.30 uur in de Ned. Herv. Kerk aan de Kerkring te Klundert.


Evert van de Kamp begon zijn muzikale loopbaan op 11-jarige leeftijd als vaste begeleider van het kinderkoor “De Anemoontjes” te Zwartebroek. In 1968 volgde hij Klaas Koops op als dirigent. In Zwartebroek speelde hij op 3 november 1960, nu precies 60 jaar geleden, zijn eerste officiële kerkdienst op de trouwdag van zijn zus Bep en zwager Joop van de Veen in de Geref. Kerk waar hij daarna 10 jaar lang de gemeentezang mocht begeleiden. Tijdens een vakantie van de organiste van de Ned. Herv. Ichthuskerk te Voorthuizen nam hij de diensten waar. Dit leidde tot een vaste aanstelling en Evert is hier ruim 20 jaar als organist werkzaam geweest. Op 1 december 1971 ontving hij zijn benoeming als organist van de Gereformeerd Kerk te Voorthuizen. Deze taak vervulde hij 12,5 jaar. In 1984 werd hij organist van de Geref. Kerk te Genemuiden waar hij 10 jaar de kerkdiensten begeleidde. Jarenlang was hij ook vaste organist van de Geref. Kerk te Sint Jansklooster, van de Geref. Kerk te Vollenhove en van de Geref. Kerk te Blokzijl. Thans is hij organist in de Hervormde Kerk te Krabbendijke, de Hervormde Kerk te Klundert (waar hij drie maal per maand het Flentrop orgel bespeelt), de Protestanste Johannes Kerk te Kruiningen en in de Gereformeerd Vrijgemaakte Kerk te Zevenbergen..


Reserveren
Er is plaats voor slechts 30 bezoekers i.v.m. de coronamaatregelen, toegang vrij, aan de uitgang wordt gecollecteerd voor de onkostenbestrijding.
Reserveren: evertvandekamp@online.nl. Programma: www.evertvandekamp.nl[n]