Lionsclub Zevenbergen
organiseert online wijnactie

ZEVENBERGEN - Lionsclub Zevenbergen e.o. organiseert de hele maand november een online wijnactie. Tijdens deze actie presenteert onze president zijn favoriete Italiaanse rosé wijn: Giordano rosé. Deze rosé is een mooi cadeau voor de feestdagen!


De Giordano rosé vino spumante millesimato is een mousserende wijn met een heldere roze kleur, een bouquet van vers fruit, roze pompelmoes, framboos, aalbes en elegante tonen van rozenbottels. De belletjes zijn gekenmerkt door kleine, fijne en aanhoudende bolletjes.

Deze wijn is ideaal als aperitief en uitstekend om van te genieten bij voorgerechten. Ook kan de rosé prima gedronken worden bij wit vlees en is het de perfecte begeleiding van visgerechten. Een waar feest voor uw smaakpapillen! Met iedere fles rosé die u koopt, steunt u bovendien het goede doel van deze actie: de Voedselbank Moerdijk.

Op onze website https://zevenbergen.lions.nl/onlinewijnactie vertelt onze president Joost van Assen in een filmpje over deze actie. Ook kunt u hier deze heerlijke wijn bestellen voor uzelf en uw relaties; u steunt hiermee direct de Voedselbank Moerdijk!


Steun de Voedselbank

Als Lionsclub willen wij actief bijdragen aan de maatschappij, juist in deze moeilijke tijden. Met deze wijnactie bieden we u een heerlijke wijn, bijzonder geschikt voor de feestdagen en om als geschenk aan uw relaties te geven. Bestellen kan de hele maand, tot 30 november, via onze website https://zevenbergen.lions.nl/wijnactie_bestellingsformulier. De levertijd is ongeveer 15 dagen, dus u heeft de rosé op tijd in huis voor kerst!

Van deze actie krijgt u een dubbel goed gevoel: terwijl u geniet van heerlijke wijn, steunt u meteen de Voedselbank Moerdijk. Voor iedere fles rosé die verkocht wordt, maakt Lionsclub Zevenbergen namelijk 40% van de verkoopprijs over naar het goede doel van deze actie: de Voedselbank Moerdijk.


Over Lionsclub Zevenbergen

Onze (sponsor)acties hebben direct impact op verschillende lokale goede doelen zoals de Voedselbank Moerdijk. Lionsclub Zevenbergen helpt hiermee een verschil te maken in onze maatschappij en uw leefomgeving.

Lionsclub Zevenbergen heeft 24 leden. Onze leden hebben uiteenlopende beroepen, waardoor we beschikken over een brede variatie aan kennis, vaardigheden en waardevolle contacten.[n]