Minke haalt haar bestelling op.
Minke haalt haar bestelling op. FOTO MAUD ZENTVELD

AZTV heeft een succesvolle pepernotenactie gehouden

ZEVENBERGEN - Sinds een aantal jaar organiseert AZTV de "pepernotenactie". Leden van de club verkopen zoveel mogelijk lekkernijen aan familie, vrienden, bekenden en buren en sparen daarmee geld bij elkaar om nieuwe materialen aan te kunnen schaffen.


Dit jaar heeft AZTV de leden gevraagd zich op deze manier in te zetten om een aanloopmat te kunnen kopen. Zo'n mat zorgt voor meer demping tijdens de aanloop en verkleind daardoor de kans op blessures.

Even twijfelde het bestuur vanwege corona of we deze actie wel op touw konden zetten. Gelukkig hebben we doorgezet en bleek dat er ondanks corona voldoende verkooptechnieken "op afstand" bestaan om toch een rendabele actie te kunnen draaien.

Er werd zelfs voor een recordbedrag aan pepernoten, choconoten, speculaas en gevulde speculaas verkocht.


Topverkopers

De 3 top verkopers van de vereniging, Amber, Imke en Ata zijn door ons in het zonnetje gezet maar uiteraard zijn we alle leden dankbaar voor hun bijdrage!

Op zaterdag 21 november konden alle leden hun waren ophalen bij de zwembadenshop in Zevenbergen. Daar was voldoende ruimte om alle bestelling klaar te kunnen maken en was alles al volgens de corona maatregelen ingericht. Zwembadenshop nogmaals bedankt!

Inmiddels hebben de leden al hun "klanten" van hun lekkers kunnen voorzien en waarschijnlijk is het meeste al heerlijk opgepeuzeld.

In elk geval kan door de opbrengst de aanloopmat worden besteld en hopelijk nog dit jaar in gebruik worden genomen.[n]