Uitwisselingsstudente Esmeralda uit Italië.
Uitwisselingsstudente Esmeralda uit Italië. Foto: Travel Active

Esmeralda uit Italië zoekt een gastgezin in omgeving Zevenbergen / Breda

ZEVENBERGEN - Esmeralda gaat naar school in Zevenbergen en woont momenteel bij een gastgezin in Prinsenbeek (Breda). Helaas kan zij niet langer bij haar huidige gastgezin blijven. Wij zoeken per direct een nieuw gastgezin in de omgeving Zevenbergen / Breda.


De Italiaanse Esmeralda

De 17-jarige Esmeralda uit Italië is een sociale en vrolijke meid. Afgelopen augustus is zij haar avontuur in Nederland gestart. Esmeralda’s grootste hobby is kunstrolschaatsen, omdat deze sport een combinatie is van dansen en rolschaatsen. Verder houdt Esmeralda van koken en probeert ze graag gerechten van andere culturen uit. Esmeralda wil later graag Osteopathie studeren aan de universiteit van Catania. Voor Esmeralda zijn wij op zoek naar een gastgezin waar zij tot de zomervakantie kan verblijven. “Mijn doel tijdens deze uitwisseling is om als persoon te groeien en om de Nederlandse taal te leren.” Meer weetjes over Esmeralda? Bekijk haar profiel op de website van Travel Active High School Holland.


Is uw gezin het nieuwe thuis voor Esmeralda?

Gastgezinnen wonen verspreid door heel het land en zij bestaan uit verschillende samenstellingen. Jong of wat ouder, alleenstaand of een gezin met kinderen? In onze ogen kan iedereen gastgezin zijn!

Het High School Holland programma van Travel Active biedt buitenlandse studenten de kans onderdeel uit te maken van de Nederlandse cultuur door de studenten een thuis aan te bieden bij een gastgezin in Nederland en de studenten hier ook naar een middelbare school te laten gaan. Een buitenlandse student in huis nemen, is op vrijwillige basis. U, als gastgezin, voorziet de kost en inwoning en de overige kosten zijn voor rekening van de student of Travel Active. U krijgt niet alleen inzichten in een andere cultuur door een uitwisseling, maar ook nieuwe inzichten in onze eigen Nederlandse cultuur. Staat u open voor een andere cultuur met haar taal en tradities in huis?


Spannend om het
buitenland in huis
te halen


Moeilijke tijd door Corona

Dorine van de uitwisselingsorganisatie Travel Active geeft toe dat het door het coronavirus een ander jaar is dan voorgaande jaren. “Mensen vinden het best spannend om het buitenland in huis te halen en dat is begrijpelijk. Vaak dromen uitwisselingsstudenten al jaren van deze buitenlandervaring en willen wij dat graag voor hen mogelijk maken. Uiteraard blijven we de richtlijnen vanuit de overheid volgen en houden we ons aan de maatregelen net zoals iedere andere Nederlander deze hoort te volgen.”

Gastgezin worden voor Esmeralda? Neem voor meer informatie contact op met het High School Holland team via highschoolholland@travelactive.org, bel gerust naar 085 222 4810 of bezoek hun website: https://www.travelactive.nl/high-school-holland.[n]