Connected-bijeenkomst Klundert

KLUNDERT - De laatste Connected-bijeenkomst in Klundert staat op de rol, uiteraard met alle RIVM-richtlijnen inachtneming. Wat dus betekent een bijeenkomst in afgeslankte vorm, dus geen eten of koffie, maar des te meer en juist nu, in deze tijd, extra waardevol om wel samen te zijn.


Zondag 20 december staat er weer een nieuwe Connected-bijeenkomst gepland, deze keer om 16.00 uur.

Vanwege de nieuwe aangescherpte regels rondom kerkdiensten is inschrijving vooraf sterk gewenst, zodat we niet de maximaal aantal bezoeker van 30 personen passeren en u zeker bent van een plaats in de bijeenkomst. Aanmelden/inschrijven kan via de website van de Gereformeerde Kerk Klundert. (http://www.gkklundert.nl/images/aanmeldprocedure_kerkdiensten.pdf)

Daarnaast kan je ook de Connected-dienst volgen via YouTube-kanaal van de Gereformeerde Kerk Klundert. Op deze wijze kunnen we toch verbonden blijven met elkaar, ook al is het digitaal en online.

Vanwege alle aangescherpte regels is er geen kinderopvang voor de kinderen van 0-4 jaar. Gelukkig kunnen we nog wel doorgaan met KidsConnected, een leuk en boeiend kinderprogramma voor kinderen van 4-12 jaar!

Iedereen is online welkom , juist als je nieuwsgierig bent naar het christelijk geloof, of op zoek bent naar God. Als je er live bij aanwezig wilt zijn schrijf je dan in via de website van de Gereformeerde Kerk Klundert ander zogezegd kan je het ook online live volgen via YouTube.

Kijk online of kom langs en zorg dat je erbij bent (wel vooraf aanmelden graag natuurlijk) 20 december om 16.00 uur bij de Connected-bijeenkomst aan het Von Kropffplein 1 in Klundert![n]