Afbeelding
Foto:

Per 1 juni stopt Pouwels modestoffen/naaimachines

GOES - Mogelijk voor u een verrassing, maar per 1 juni gaat de deur van mijn winkel definitief dicht.

De liefde voor stoffen,en kleding maken kreeg ik met de paplepel ingegoten. Mijn moeder had een winkel in stoffen in mijn woon- en geboorteplaats Kloosterzande. In 1980 nam ik de zaak van haar over. Na bijna twintig jaar besloot ik op zoek te gaan naar een meer strategische locatie.

Het werd Goes, een gezellige winkelstad. Toen het pand aan de Papegaaistraat 4 beschikbaar kwam, was ik verkocht. Daar werden al zestig jaar naaimachines verkocht. Een bekende plek dus voor de naaisters en daardoor perfect voor mij. In 1998 richtte ik daar mijn nieuwe zaak in en besloot naast stoffen en fournituren, naai- en lockmachines te gaan verkopen.

De afgelopen twintig jaar heb ik met plezier velen van u geadviseerd en geholpen. Mijn ervaring als kleermaker kwam daarbij goed van pas. Ik vind het spijtig om mijn winkel vaarwel te zeggen. Maar na zoveel drukke jaren, ben ik toe aan meer tijd voor mezelf. Toch hoop ik dat er een nieuwe generatie opstaat, zodat Goes dé plek blijft voor mooie stoffen en fournituren.

Opheffingsuitverkoop
U, als jarenlange trouwe klant, wil ik bedanken! Vanaf nu houd ik opheffingsuitverkoop met 50% korting op alle stoffen en hoge korting op naai-en lockmachines! OP is OP!
Ik hoop u nog van mooie materialen en advies te kunnen voorzien en u persoonlijk gedag te kunnen zeggen. Hopelijk tot snel!
Vriendelijke groeten, Joke Pouwels [l]