kunstmarkt 2019 Kapelle.
kunstmarkt 2019 Kapelle. onbekend

Deelnemers gezocht voor schildersdag en kunstmarkt Kapelle

KAPELLE - Zaterdag 16 mei organiseert Stichting Kapelle Cultureel weer de jaarlijkse schildersdag en kunstmarkt. De kunstmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De schildersdag en kunstmarkt in Kapelle is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een unieke plek waar kunstenaars hun werk laten zien aan bezoekers. Het evenement wordt gehouden op een prachtige buitenlocatie: de tuin van de Nederlands Hervormde kerk aan het Kerkplein in Kapelle. Deze zaterdag wordt ook de Franse Slag Mars gehouden. De route van de wandelaars loopt door de tuin van de kerk, over de kunstmarkt.

Wilt u deelnemen aan de kunstmarkt, stuur dan een mailtje naar info@kapellecultureel.nl met vermelding van uw discipline en de website of FB pagina waarop uw werk te zien is of stuur foto’s mee.

Het thema van de schildersdag is 'Zeeuws licht'. Aan de invulling van de kunstschilders-workshop wordt volop gewerkt. Resultaten van de vorige kunstschilders-workshop staan op onze website.

Heeft u interesse om deel te nemen aan de kunstschilder-workshop, dan kunt u zich nu al opgeven en u van deelname verzekeren door het kopen van een ticket via de website www.kapellecultureel.nl.

De sluitingsdatum voor opgave voor beide activiteiten is zaterdag 8 mei. Wacht niet te lang omdat de plaatsen gelimiteerd zijn. Voor informatie kunt u contact opnemen via info@kapellecultureel.nl.[l]