Klimaatverandering – Wat zegt de Bijbel daarover

KAPELLE - Wij ontvangen dagelijks berichten vanuit de media over klimaatverandering en de gevolgen daarvan. Vooral de jongere generatie maakt zich grote zorgen over hun toekomst. En velen zijn bezorgd over de hoge kosten die de maatregelen voor het klimaat met zich meebrengen.

Heeft de Bijbel iets te zeggen over klimaatverandering? Hoe was het in het verleden? Wat kunnen wij verwachten in de nabije toekomst en op de lange termijn? Is er nog hoop voor deze planeet en haar bewoners? Wilt u het Bijbelse perspectief op deze vraagstukken horen? Dan nodigen wij u van harte uit om naar de vijf presentaties over deze onderwerpen te komen in Kapelle. Er is iedere avond gelegenheid tot het stellen van vragen.

Thema's

De volgende thema's zullen worden behandeld: 17 februari Het begin; 24 februari De zondvloed en haar gevolgen; 2 maart Aanbid de Schepper; 16 maart Het einde; 23 maart Het nieuwe begin.

De organisatie van deze avonden is vanuit het kerkgenootschap van de Zevende-Dags Adventisten (ZDA). De presentaties worden gehouden door mevrouw Marian Pel.

U bent welkom in de Gistelliszaal in De Vroone, C.D. Vereekestraat 74, Kapelle. De inloop is vanaf 19.15 uur, waarna de presentatie aanvangt om 19.30 uur tot 21.00 uur. De toegang is gratis! [l]