Afbeelding
Foto:

AGENDA

Woensdag 19 februari

Kinderworkshop voorjaarsvakantie

14:00 | Fruitteeltmuseum

In de voorjaarsvakantie organiseert het Fruitteeltmuseum weer een leuke workshop voor kinderen van 4-10 jaar. Het is bijna tijd dat de egeltjes in de tuinen wakker worden uit hun winterslaap en daarom willen wij er een beetje aandacht aan geven. We knutselen een mooi exemplaar met heel bijzondere stekels! Kom kijken, luisteren en meedoen! In beide weken van de voorjaarsvakantie wordt de workshop gegeven in het Fruitteeltmuseum, A.M.G.Schmidtsingel 1 te Kapelle; op 19 en 26 februari om 14.00 uur. Aanmelden: tel. 0113-344904 of administratie@fruitteeltmuseum.nl.

Donderdag 20 februari

Koffiemorgen

10:00 | Gereformeerde kerk

Op donderdagochtend 20 februari is iedereen, jong en oud, vanaf 10.00 uur van harte welkom voor een gezellige koffiemorgen in de bijgebouwen van de Gereformeerde Kerk in Yerseke, ingang aan de Kakeldans. Voor de kinderen staat er speelgoed klaar! Als u geen vervoer heeft kunt u bellen met Willeke van der Kuijl, 06-34414528. We hopen u/jou graag te ontmoeten!

Vrijdag 21 februari

Ko Dek bekijkt Kapelle van grote hoogte

14:00 | Cederhof

Op vrijdag 21 februari om 14.00 uur organiseert de Heemkundige Kring De Bevelanden in Zorgcentrum Cederhof, Cederstraat 9 te Kapelle een lezing met foto’s van en door Ko Dek. De lezing is voor iedereen gratis toegankelijk. Ko Dek is als docent werkzaam geweest in het voortgezet onderwijs te Goes. Daarnaast heeft hij een groot aantal foto’s van de Bevelanden gemaakt. Vaak ook foto’s van grote hoogte. In een tijd zonder drones gebeurde dat vanuit kleine vliegtuigjes. Op een boeiende wijze kan Ko Dek hier over vertellen, waarbij de foto’s op een groot scherm worden getoond. Tijdens de lezing in Kapelle zal hij met name ingaan op de dorpen en de omgeving van Kapelle. Het toont een beeld van een veranderend landschap.

Maandag 24 februari

Crazy Spring Paradijs

10:00 | Sportcentrum Groene Woud

Maandag 24 en dinsdag 25 februari van 10.00 tot 17.00 uur komt in de voorjaarsvakantie het Crazy Spring Paradijs voor alle kinderen naar Sportcentrum Groene Woud in Kapelle. Een dag vol klauteren, klimmen, stuiteren en springen op een grote hoeveelheid spring- en luchtkussens. Voor ieder wat wils, van avontuurlijke stormbanen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Ook is er een fijne knutselhoek, peuterplaats en oudhollandse spellen. Bij de kinderbar kunnen de kinderen met de speciaal samengestelde braskaart terecht voor ranja, snoep en ijs.

Woensdag 26 februari

Kinder knutselmiddag

14:30 | Oosterscheldemuseum

Het OosterscheldeMuseum in Yerseke organiseert op woensdag 26 februari voor kinderen tussen 6 en 10 jaar een leuke knutselactiviteit. Met o.a. materiaal uit de Oosterschelde wordt op een creatieve manier een voederplankje voor vogels gemaakt. De kinderactiviteit vindt plaats in het OosterscheldeMuseum in Yerseke op woensdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur. Voor de begeleiders is de entree gratis. Heb je belangstelling, geef je dan uiterlijk 24 februari op via de website, www.oosterscheldemuseum.nl of via info@oosterscheldemuseum.nl