AGENDA

Donderdag 5 maart

Repair Café

9:30 | D'Ouwe Schoole

Donderdag 5 maart van 9.30-11.30 uur is er een Repair Café in D'Ouwe Schoole, Boomweidelaan 44 in Schore. De reparatie-vrijwilligers staan deze morgen klaar om allerhande klusjes en/of naaiwerkzaamheden te doen. Mocht er iets vervangen moeten worden, b.v. een lampje of een rits, wilt u dan s.v.p. zelf het benodigde onderdeel aanschaffen en meenemen? Tijdens dit Repair-café is er iemand van CombiComfort aanwezig om uw rollator na te kijken of te repareren. Alle reparaties zijn gratis. Door repareren te promoten willen we bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg, omdat er ontzettend veel wordt weggegooid. Meer informatie: Cederhof Welzijn, 0113-343474.

Zaterdag 7 maart

Entmiddag

13:00 | Fruitteeltmuseum

Op zaterdag 7 maart demonstreert het Fruitteeltmuseum de kunst van het enten, een vermeerderingstechniek om een speciaal appel- of perenras te kweken. De ent demonstratie vindt plaats tussen 13.00 tot 16.00 uur in de museumtuin en is gratis toegankelijk. Het is dan mogelijk onder deskundige leiding uw eigen fruitboompje van een oud of vergeten ras te laten maken. Neem eventueel uw eigen appel- of perentakje als enthout mee. Voor informatie, telefoon: 0113 - 344904, email: administratie@fruitteeltmuseum.nl of via de website www.fruitteeltmuseum.nl

De Gestampte Meisjes met 'F*ke it'

20:00 | Luctor et Emergo

Zaterdag 7 maart om 20.00 uur *Tip van Jacques! in Luctor et Emergo te Rilland. De Gestampte Meisjes met 'F*ke it', bestaande uit Ymke van Hoof, Thenera van der Pluijm en Esmée van Liere (komt uit Kruiningen). Weer drie aanstormende talenten! F*KE IT is de nieuwe avondvullende show van De Gestampte Meisjes. Drie showgirls lijken alles perfect voor elkaar te hebben. Ze zijn jong, mooi, succesvol en de wereld ligt aan hun voeten. Maar wat schuilt er nou werkelijk achter die stralende gezichten? Laat je verrassen! www.degestamptemeisjes.nl. Toegangsbewijzen zijn te bestellen via de website. Kijk voor meer informatie op www.podiumreimerswaal.nl.