AGENDA

Donderdag 12 maart

Inloopochtend Trefpunt

10:00 | Het Trefpunt

Donderdag 12 maart is het weer zover: Trefpunt. Tussen 10.00 en 11.30 uur bent u van harte welkom aan de Biezelingseweg 6 te Biezelinge. Samen een bakje doen met wat lekkers, een gezellig praatje of bijv. een tijdschrift lezen. Alle dorpsgenoten zijn van harte welkom. Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen en neem buren en/of bekenden mee. We hopen u en jou te ontmoeten.

Vrijdag 13 maart

Muziektheaterconcert

20:00 | Lucter et Emergo

Vrijdag 13 maart 20.00 uur in Luctor et Emergo te Rilland: Muziektheaterconcert van Joris Linssen & Caramba met 'Raak! Raken en geraakt worden, daar draait alles om. En dat doen deze topmuzikanten vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang. Een theaterconcert vol interactie, energie en ontroering. Recht in het hart: RAAK! www.jorislinssen.nl. Kaarten zijn te bestellen via de website. Kijk voor meer informatie op www.podiumreimerswaal.nl.

Zaterdag 14 maart

Optreden Delta Generation

21:00 | Lucter et Emergo

Zaterdag 14 maart zal Delta Generation een optreden verzorgen in dorpshuis Lucor et Emergo in Rilland. De band bestaat binnenkort 50 jaar en is daarmee één van de langst bestaande bands van Zeeland. Het optreden begint ca 21.00 uur en de toegang is gratis! Meer informatie via info@dorpshuisrilland.nl, tel: 0113-551340.

Maandag 16 maart

Voorjaarslezing

19:30 | Fruitteeltmuseum

De Stichting Vrienden van het Fruitteeltmuseum houdt op maandag 16 maart haar traditionele voorjaarslezing in het Fruitteeltmuseum in Kapelle. Mevrouw Coby Baard uit Kattendijke zal die avond spreken met als thema ''Consumentengedrag en de verleidingen van de supermarkt''. Aanvang 19.30 uur. De toegang voor Vrienden van het Fruitteeltmuseum is vrij. Voor andere belangstellenden geldt een kleine bijdrage. Het adres van het Fruitteeltmuseum is: Annie M.G.Schmidtsingel 1, Kapelle.

Dinsdag 17 maart

Open Kerk VEG

9:00 | Vrije Evangelische Gemeente

Iedere dinsdag van 09.00-12.00 is het kerkgebouw van de Vrije Evangelische Gemeente Yerseke (Kaaistraat 20) open. De voorganger is aanwezig in de gesprekskamer met koffie en thee, en u kunt gerust eens langs lopen voor een praatje, of gebed. Ook als u gewoon even rustig wilt zitten of bidden in de kerkzaal dan is daarvoor alle ruimte, rust en gelegenheid. Iedereen welkom, ongeacht overtuiging of kerkelijke binding.

Donderdag 19 maart

Dames-kinderkledingbeurs

19:00 | Gereformeerde gemeente

Op D.V. donderdag 19 en vrijdag 20 maart wordt in de kerk van de Geref. Gemeente te Krabbendijke een tweedekans dames- en kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden t.b.v. MAF, Joseba en For a Change. Tijden: donderdag 19.00-21.00 uur en vrijdag 8.30 tot 10.00 uur. Nog meedoen? Code en info: kledingbeurskrabbendijke@gmail.com - 50% voor het goede doel en 50% is voor u.

Dinsdag 24 maart

Voorjaarswandeling

13:45 | Hof Cruninghe

Dinsdagmiddag 24 maart houdt de gemeente Reimerswaal i.s.m. Ter Weel een voorjaarswandeling vanuit Hof Cruninghe, Langeviele 41-43 te Kruiningen. Vanaf 13.45 uur staat de koffie klaar, daarna starten we met de wandeling. Er is keuze uit 3 afstanden en/of diverse tempo's, van circa 2, 4, of 6 kilometer. Na afloop is er iets te drinken en zijn er gezonde snacks! Mocht het weer iets minder zijn, neem dan een regenpak of paraplu mee. Aanmelden voor deze wandeling kan via www.inreimerswaal.nl (ga naar de 'activiteitenkalender' en scroll naar 24 maart). Voor meer informatie of vragen kunt u natuurlijk ook bellen naar 14 0113.