Wassen/repareren paardendeken

KRABBENDIJKE - Zoals u mag verwachten worden uw paardendekens met zorg vakkundig en volgens de wasvoorschriften gewassen en gedroogd. Onze apparatuur stelt ons in staat de wastemperaturen met de nodige precisie in te stellen.


Ons advies is om uw regendeken minimaal één keer per jaar waterafstotend te maken. De waterafstotende laag slijt en wordt na verloop van tijd steeds dunner. Een waterafstotende behandeling na een wasbeurt raden wij zeker aan. Laat minstens eenmaal per jaar de deken wassen. Daardoor zal de deken sneller scheuren en verliest deze zijn waterafstotende vermogen. Ons advies is om uw regendeken minimaal één keer per jaar waterafstotend te maken. De waterafstotende laag slijt en wordt na verloop van tijd steeds dunner.
Wij beschikken over ervaring en een professionele uitrusting. Hiermee zijn wij in staat uw deken vakkundig en functioneel te repareren zodat u deze weer naar behoren kunt gebruiken. Ook wat betreft het herstellen van defecte sluitingen en/of grote scheuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gebruiken altijd kwalitatief hoogwaardig materiaal voor onze reparaties. Uiteraard houden wij met het repareren van de deken rekening met kleur en het materiaal.[n]