Afbeelding
Foto:

Actie: de voordelen van zacht water met €200 korting

KAPELLE/KRUININGEN - Heeft u ook altijd last van kalkaanslag? En wilt u de natuurlijke smaak van water weer kunnen ervaren? De waterontharders van Waterspecialist bieden u de oplossing: zacht water! U kunt nu genieten van de speciale najaarsactie die Waterspecialist u aanbiedt. De actiemodellen worden namelijk aangeboden met als korting een gratis standaardmontage t.w.v. €200,-!

Van hard naar zacht water

Al het water is afkomstig uit de natuur. Afhankelijk waar de regent valt, blijft het water zacht of wordt het vervuild door allerlei verschillende onzuiverheden. Aangezien water een goed oplosmiddel is, neemt deze calcium en magnesium op wanneer het door aarde en gesteente vloeit. Dat is de oorzaak van hard water.

Door de calcium en magnesium uit het water te filteren, zal de kalk uit het water verdwijnen. Dankzij de waterontharders die Waterspecialist u aanbiedt, kunt u het water direct na de watermeter zacht maken. Dit resulteert in zacht water in heel uw huis.

Zacht water heeft als direct voordeel dat u minder kalkaanslag ervaart. Daarnaast zijn er ook indirecte voordelen om te ervaren. U zult besparen op uw schoonmaak en verzorgingsmiddelen en de levensduur van uw huishoudelijke apparatuur zal langer worden. Daarnaast worden uw huid en was zachter en zullen huidklachten zoals een droge huid of eczeem afnemen.


Wat biedt Waterspecialist u?

Ieder huis is anders en ieder huishouden heeft andere wensen. Voor een goed advies is het belangrijk dat er naar uw persoonlijke situatie wordt gekeken en daar een maatwerkoplossing voor wordt aangeboden. Waterspecialist zal dus samen met u kijken naar de beste keuze voor uw pand.

Waterspecialist verkoopt alleen waterontharders van uitstekend fabricaat. Daarvoor wordt samengewerkt met bedrijven met jarenlange ervaring in waterbehandeling. Hierdoor biedt Waterspecialist verschillende modellen waterontharders aan. Zo is er altijd een goed passende oplossing waardoor u met 15 jaar garantie lang kunt genieten van zacht water.


Een speciale najaarsactie voor U!

Nu de herfst echt is begonnen gaan we weer veel meer tijd binnen doorbrengen. Daarom biedt Waterspecialist u nu de mogelijkheid om nóg meer van uw woning te genieten! Bij Waterspecialist profiteert u nu van een speciale najaarsactie. De actiemodellen WS Duo Eco 11 en de WS Kabinet 11 worden nu aangeboden met als korting een gratis standaardmontage t.w.v. €200,-. Dit betekent dat u nu geen €1950,- maar €1750,- betaalt.


Over Waterspecialist

Waterspecialist vond haar oorsprong in 2011 na jarenlange ervaring in de sanitair handel. Tijdens deze jaren, was het probleem van kalkaanslag aan de orde van de dag. Met de focus om dat probleem op te lossen is Waterspecialist gestart. Na enig speurwerk bleek dat er diverse ontkalkingssystemen in omloop zijn maar dat er één systeem zeer positief uitsprong. Dat was waterontharding d.m.v. ionenuitwisseling. Dit heeft geresulteerd in een uitgebalanceerd assortiment van waterontharders. Ondertussen heeft Waterspecialist al meer dan 2000 ontharders geplaatst en zijn er al veel positieve recensies op de site geplaatst.

Wilt u ook graag profiteren van de voordelen die de waterontharders van Waterspecialist u kunnen bieden? Wilt u 15 jaar garantie, een lokaal en persoonlijk aanspreekpunt en een bedrijf die met een 9,3 wordt beoordeeld? Maak direct een afspraak en geniet van zacht water![n]