Zaterdag 17 oktober

Inzameling voor de Voedselbank

10:00 |

Op zaterdag 17 oktober wordt er bij De Levensbron in Rilland een inzameling gehouden voor Voedselbank De Bevelanden. Normaal gesproken is dit op zondag bij de eredienst, maar nu dat niet kan, gebeurt het op deze manier. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen mensen in de gang van De Levensbron lang houdbare levensmiddelen doneren.

Theaterconcert Fuse

21:30 | Lucter et Emergo

21.30 uur (voorstelling van 19.30 uur zit vol), Luctor et Emergo Rilland, Thearerconcert, FUSE met Fuse Live Een Grenzeloze topformatie in eigen muzikale wereld.Fuse brak door als de huisband van televisieprogramma Podium Witteman en won de Edison Klassiek Publieksprijs voor album Studio 2. Dit Amsterdamse zestal wist al menig podia te veroveren met hun eclectische muziekmix. In Fuse Live gaat de groep 150 jaar muziekgeschiedenis te lijf, terwijl ze volop in de 21e eeuw staan. Zo klinken Miles Davis en Maurice Ravel naast Nils Frahm en Simeon ten Holt even mooi, opzwepend en actueel. Maar of de noten nu generaties oud zijn of ter plekke ontstaan, Fuse neemt je mee op een ontdekkingsreis waarvan je achteraf pas beseft dat je er behoefte aan had. ‘Fuse heeft dat geheimzinnige méér’, kopte NRC na de groep een jaar gevolgd te hebben.Fuse: Adriaan Breunis, altviool - Daniel van Dalen, percussie - Emma van der Schalie, viool - Julia Philippens, viool - Mascha van Nieuwkerk, cello - Tobias Nijboer, contrabas. Een geweldige, afwisselende avond met prachtige muziek! Ontdek het zelf, in de fijnbesnaarde, muzikale wereld van Fuse. www.fusemusic.nlDe toegangsbewijzen zijn te bestellen via de website. Kijk voor meer informatie over deze en andere voorstellingen op de site www.podiumreimerswaal.nl

Maandag 19 oktober

Schatzoekersmiddag

10:00 | De Wemel

Deze herfstvakantie hopen we weer de schatzoekersclub te houden voor alle kinderen van Wemeldinge van 4-12 jaar! iedereen van harte welkom, we hopen samen naar een verhaal uit de bijbel te luisteren, te knutselen, lekker frietjes te eten en leuke spelletjes te doen.We hopen de clubdag te houden op maandag 19 oktober van 10.00 tot 14.00 uur in de Wemel in WemeldingeMeer informatie kun je opvragen via het emailadres of het telefoonnummer op de flyer.