Creatieve bijeenkomsten voor (ex)mantelzorgers

GOES - Mantelzorg betekent langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch ziek of hulpbehoevend persoon. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een vriend of kennis. En waar staat u in het leven als degene waarvoor u zorgde is komen te overlijden?

SMWO organiseert 4 creatieve bijeenkomsten voor (ex)mantelzorgers. U kunt op een ontspannen en laagdrempelige wijze vorm uw verhaal kwijt en lotgenoten ontmoeten. Er wordt gewerkt met creatieve werkvormen zoals schilderen, tekenen, klei, collages maken. Het gaat daarbij niet om mooi, goed of kunstzinnig maar wat heeft mijn werkstuk mij te vertellen en wat heb ik nodig om als (ex)mantelzorger verder te kunnen gaan?

Thema’s van de bijeenkomsten zijn: Wie ben ik? Hoe sta ik in het leven? Wat is mijn gewenste situatie? Wat heb ik daarbij nodig?
De bijeenkomsten zijn op 3 en 17 februari op 2 en 16 maart van 13.00 uur tot 16.00 uur. (Indien u zich aanmeldt, wordt van u verwacht dat u aan alle vier de bijeenkomsten deelneemt.) Locatie is Het Westhof, Evertsenstraat 15, 4461 XN Goes. Deelname is gratis. Aanmelden kan uiterlijk donderdag 17 januari bij: SMWO Monique Copper, m.copper@smwo.nl, 06-23329017 www.mantelzorgpuntgoes.nl [l]