ATB- en wandeltocht vv Kloetinge

KLOETINGE - Zaterdag 11 januari organiseert V.V. Kloetinge voor de 12e keer een ATB- en wandeltocht met start en finish op het Wesselopark in Kloetinge.

Voor de wandeltochten zijn er twee afstanden, ca. 10 en ca. 20km. Voor de atbtochten zijn er eveneens twee afstanden, ca. 30 en ca. 50km. Voor zowel de lange wandel- als de lange atbtocht is tussenstop voorzien in Wemeldinge.
Deelnemers kunnen zich op het Wesselpark inschrijven in de kantine van vv Kloetinge. De lange wandeltocht gaat om 10.30 uur van start. De overige tochten starten vanaf 12.00 uur tot uiterlijk 13.30 uur.

Goede doelen
Traditiegetrouw verbinden wij een goed doel aan deze tochten waarbij 50% van het inschrijfgeld ten goede komt aan deze doelen. De keuze is ditmaal gevallen op "Duchenne Parent Project". Ouders van kinderen met Duchenne maken zich sterk en hebben zich 25 jaar geleden verenigd in het Duchenne Parent Project. Samen werken ze aan het versnellen van de ontwikkelen van genezing of behandeling voor de ziekte van Duchenne en het verbeteren van de medische zorg en een beter toekomstperspectief voor iedereen met Duchenne. [l]