Frank de Bie 40 jaar lid VV Goes. FOTO RENE VAN DE VLIET
Frank de Bie 40 jaar lid VV Goes. FOTO RENE VAN DE VLIET René van de Vliet

VV Goes klaar voor 2020

GOES - Het jaar is amper begonnen en VV Goes is alweer volop in de voorbereiding voor het jaar 2020.

Het zondagteam is inmiddels alweer begonnen met de eerste trainingen. Dinsdagavond 7 januari speelt het team een oefenwedstrijd tegen 1e klasser Terneuzense Boys omdat op zaterdag 11 januari de 1e competitiewedstrijd tegen de koploper Sparta Nijkerk alweer op het programma staat.

Trainers

Het zondagteam staat nog steeds onder leiding van trainer Daan Eikenhout. In een zoektocht naar een trainer met de vereiste papieren is er nog niemand gevonden. Grote vraag is dus of de KNVB aan de zittende trainer dispensatie geeft om het lopende seizoen af te mogen maken. Hopelijk zal dat in de komende week bekend worden.

VV Goes is ook op zoek naar een nieuwe trainer voor het zondagteam voor het nieuwe seizoen. Een aantal oriënterende gesprekken hebben al plaats gevonden.

Ook de trainer van VV Goes zaterdag, Huseyin Dogan, gaat een nieuw avontuur tegemoet en heeft aangeven dat hij VV Goes aan het einde van het seizoen gaat verlaten. Deels om een nieuwe uitdaging aan te gaan en deels omdat trainer Huseyin Dogan niet over de vereiste trainerslicentie beschikt om leiding te mogen geven aan een team die in de 3e klasse uitkomt.

Nieuwjaarsreceptie

Afgelopen zaterdag 4 januari 2020 hield VV Goes een nieuwjaarsreceptie voor de leden. Waarnemend voorzitter John Vette liet de club de revue passeren waarbij de ontwikkelingen van het jeugdplan, het zaterdagteam en het zondagteam ter sprake kwamen.

En passant werd tijdens de receptie bestuurslid Frank de Bie gehuldigd voor het feit dat hij 40 jaar lid is van de club. Hans Wisse die al eerder tot lid van verdienste benoemd was werd ook nog even in het zonnetje gezet.

De overige seniorenteams en de jeugd zullen aankomende week o.l.v. van hun trainers weer beginnen met de trainingen zodat ze weer fit aan de 2e helft van hun competitie kunnen beginnen.[l]

Lid van verdienste Hans Wisse. FOTO RENE VAN DE VLIET