Bibliotheek opent nieuwe leespunten

GOES - De Bibliotheek Oosterschelde opent vanaf januari twee nieuwe leespunten (mini-bibliotheken). De leespunten komen in basisschool De Poeljeugd in ’s-Heer Hendrikskinderen en in basisschool Stamperiusschool in Wilhelminadorp.


Een leespunt is een mini-bibliotheek met een collectie boeken voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het Leespunt is ook een afhaalpunt voor volwassenen voor het afhalen van gereserveerde materialen van de Bibliotheek en het inleveren van materialen. Het reserveren van Boeken en andere materialen kan via de website: www.bibliotheekoosterschelde.nl of via de Zeeuwse Bibliotheken-app op telefoon of tablet. Aanleiding van het realiseren van de nieuwe leespunten is dat de gemeente Goes heeft besloten om per 1 januari 2020 de dienstverlening van de Bibliobus in ’s-Heer Hendrikskinderen en Wilhelminadorp te beëindigen.

Leespunt ’s-Heer Hendrikskinderen: Het leespunt is vanaf 8 januari iedere woensdagmiddag geopend van 14.00-16.00 uur. Het adres van het leespunt is Christelijke Basisschool De Poeljeugd, Plein 15.

Leespunt Wilhelminadorp: Het leespunt is vanaf 9 januari iedere donderdagmiddag geopend van 14.00-16.00 uur. Het adres van het leespunt is Openbare Basisschool Stamperiusschool, I.G.J. v/d Boschstraat 2H.[l]