Geslaagde kampioenen huldiging PV de Zeeuw

GOES - Op zaterdag 11 januari werden in het lokaal van PV Zeeuw aan de Smithweg de kampioenschappen van het afgelopen seizoen 2019 uitgereikt. Alle aanwezig prijswinnaars werden op gepaste wijze gehuldigd door de penningmeester en voorzien van hun gewonnen prijs wat weer een aanslag was op de penningmeester zijn schatkist.

Door ons lid Carlo Dominicus was er voor de inwendige mens gezorgd in de vorm van een geweldig koud buffet waar gretig door de aanwezigen gebruik van werd gemaakt, aan kwaliteit geen gebrek werd hiermee bewezen. Ook werden er traditioneel weer een paar ronden bingo gespeeld waarbij wel opviel dat er behoorlijk wat prijzen door nieuwe leden werden gewonnen, dat belooft wat voor aankomend seizoen. De feest commissie (bestaand uit Peter Oele en François Franse) hadden voor mooie prijzen gezorgd die ze gedeeltelijk gesponsord kregen van enkele gulle gevers
Ons lid Rik v.d. Pijl werd nog door de voorzitter voorzien van een bos bloemen. Rik werd nog gefeliciteerd voor zijn uitzonderlijke prestaties op de marathon afgelopen jaar waarmee hij kampioen werd in Zeeland en in de sector.
Al met al een geslaagde avond voor de aanwezigen. [l]