Spinningmarathon
Spinningmarathon Foto:

AGENDA

Vrijdag 24 januari

Toneelopvoering

19:30 | Dorpshuis Versvliet

'Familie Bruinsma in de bocht, De straatprijs', heet het blijspel wat zal worden opgevoerd door toneelvereniging Schrabbekercke. Familie Bruinsma is niet voor het geluk geboren. Moeder Truus breekt haar arm, dankzij buurman Paul, die wilde plannen heeft met zoon Boris, komt er hulp. Als Boris rondbazuint dat hij een hoofdprijs heeft gewonnen weet vader Sjef niet hoe vlug hij een deel van het geld naar zich toe moet trekken. Of, ís er helemaal geen prijs? Vrijdag 24 en zaterdag 25 januari in Dorpshuis Versvliet, ’s-Heer Abtskerke, van de Plasschestraat 33. Aanvang 19:30, zaal open 19:00. Beide avonden een loterij en zaterdag gezellig nakletsen.

Zaterdag 25 januari

Bevrijdingsliedjes bij de Zonnebloem

14:00 | Heer Hendrikhuis

Zaterdag 25 januari heeft de Zonnebloem afdeling Goes het Zuid-Bevelands koor uitgenodigd om, in het kader van 75 jaar bevrijding, bevrijdingsliedjes te komen zingen voor de gasten en deelnemers van de Zonnebloem. De muzikale leiding is in handen van mw. Willy Feijtel en Jan en Jopie Minnaard zullen de middag completeren met gedichten en verhalen uit die tijd. De middag wordt gehouden in het Heer Hendrikhuis, de zaal is open om 13.30 uur, het programma begint om 14.00 uur en wordt omstreeks 17.00 uur afgesloten. Reserveren kan bij Bep de Pan tel.223241 en Corrie Flikweert tel. 581684.

Zondag 26 januari

Spinningmarathon voor Alpe d'HuZes

13:00 | Omnium

Op zondag 26 januari vindt er een spinningmarathon plaats in het Omnium in Goes. Deze spinningmarathon vindt plaats voor het Zeeuws Oncologie Team. Zij zamelen geld in voor Alpe d'HuZes in de strijd tegen kanker. Doe voor € 10 per uur mee om het doel te bereiken, daarnaast bent u lekker sportief bezig zo in de eerste weken van het nieuwe jaar. Piet Oostdijk gaat voor u aan de slag met opzwepende muziek en mooie beelden van de Franse Alpen.

Zondagmiddagconcert

15:00 | Dorpskerk

Zondag 26 januari is in de Dorpskerk te Colijnsplaat een concert met lichte muziek. Drie Noord-Bevelandse musici, Henk Tazelaar - orgel, Corella Nijsse - zang en Anja Kopmels - gitaar en zang, spelen en zingen, met een Frans tintje. Aanvang 15.00 uur. U bent van harte welkom!

Maandag 27 januari

Alphacursus

18:30 | Barbesteinkerk

Uniek in 'De zak van Zuid-Beveland' daar gaat op maandagavond 27 januari een zgn 'Alpha Cursus' beginnen. Bijeenkomsten waarin we met elkaar zoeken naar de diepere zin en betekenis van ons leven. Daarbij putten we levenslessen uit het christelijk geloof (de Bijbel). We doen dat op een ontspannen en vriendschappelijke manier. Aanvang 18.30 uur in de Barbestein kerk te Heinskenszand om samen met het team een maaltijd te gebruiken, Barbesteinkerk Clara's pad 6, Heinkenszand. Contact: alphadezwake@gmail.com; 06-20527893 (Quirien). Deze avonden worden aangeboden door de Federatie van Kerken 'Rondom de Zwake'.

Dinsdag 28 januari

Haak-, brei- en handwerkclubje

12:30 | Drenthehuis

Op zoek naar wat ongedwongen gezelligheid? In Geersdijk is er een haak-, brei- en handwerkclubje. Zit je thuis heel lekker te frunniken, maar heb je af en toe behoefte aan wat instructie of gewoon een gezellig praatje, kom dan op dinsdagmiddag naar het creatief café in het Drenthehuis, van 13:30 tot 16:30 uur bent u van harte welkom.

Woensdag 29 januari

Open Tafel-avond en Quiz-avond

17:30 | Drenthehuis

Woensdag 29 januari is de eerste Open Tafel avond editie van 2020. Vanaf 17.30 uur bent u van harte welkom, om 18.00 uur gaan we aan tafel. Die avond kookt het team van Het Drenthehuis voor u. Het menu: blijft een verrassing! Opgeven graag voor 27 januari. Aansluitend, rond 20.00 uur starten we met de jaarlijkse quiz. In groepjes worden de vragen beantwoord, de puzzels opgelost en de muziekfragmenten beluisterd. Opgeven voor de quiz is niet nodig, een combinatie van de maaltijd en de quiz is natuurlijk een goede optie. Opgeven bij het Drenthehuis, tel. 0113-301253, via email info@hetdrenthehuis.nl of een briefje in de brievenbus.[l]