Arnold Oudshoorn en William Tolhoek. FOTO TOLHOEK KEUKENS
Arnold Oudshoorn en William Tolhoek. FOTO TOLHOEK KEUKENS Foto: Tolhoek keukens

'Snel en zorgeloos van je keuken genieten'

GOES - Tolhoek Keukens is nieuw in Zeeland. De zaak aan de Stanleyweg in Goes gaat zaterdag (1 februari) open voor iedereen.

VAN ONZE REDACTIE

Het is de nieuwste keukenstudio van Zeeland. Bij Tolhoek Keukens is van alles te vinden. Het is een exclusief erkend SieMatic-dealer. “SieMatic volgt een nieuwe filosofie met tijdloos elegante keukens in drie verschillende lifestyles: drie lijnen die stuk voor stuk persoonlijke smaak tot in de finesses bedienen. Want, zoveel mensen, zoveel smaken”, zeggen eigenaren William Tolhoek en Arnold Oudshoorn. “De een houdt van strak en minimalistisch, de volgende van speels en industrieel en weer iemand anders van elegant en sfeervol. Voor ieder van hen is er een SieMatic-lifestyle: Pure, Urban en Classic. In een SieMatic Premium Store komen deze lifestyles optimaal tot hun recht. Tolhoek Keukens heeft de exclusieve primeur voor de Bevelanden.”

Makkelijker

Bij Tolhoek Keukens worden de mogelijkheden van de nieuwste Siemens-apparaten getoond. Deze apparaten maken het huishouden makkelijker en inspireren een nieuwe manier van leven. Met de Siemens Home Connect-app kun je de huishoudapparaten bekijken en bedienen, waar en wanneer je maar wilt.

Geurtjes

Ook bij Tolhoek Keukens: Bora kookveldafzuiging. Het gebruikt een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van kookdampen. “Daardoor worden kookdampen en geurtjes effectief en direct bij het kookveld afgezogen”, zeggen Tolhoek en Oudshoorn.

Wie het met eigen ogen wil zien is bij Tolhoek Keukens aan het juiste adres. Belangstellenden krijgen een vrijblijvende demonstratie.

Aanpassingen

De eigenaren van Tolhoek Keukens hebben meer dan twintig jaar ervaring in keukens. Naamgever William Tolhoek is een man met twee rechterhanden. Met zijn kennis en ervaring monteert hij vakkundig en snel elke keuken. Hij verzorgt ook bouwkundige aanpassingen in de keukenruimte, tegelt een nieuwe vloer of wand en plaats desgewenst ook sanitair.

Zijn zakenpartner is Arnold Oudshoorn een ervaren keukenspecialist, die klanten begeleidt van een mooi keukenontwerp tot en met de realisatie. De heren van Tolhoek Keukens staan persoonlijk voor hun klanten klaar en zijn iedereen graag van dienst, zodat mensen snel en zorgeloos van hun keuken kunnen genieten. “Dat geeft extra zekerheid.”

Zaterdag (1 februari) viert Tolhoek Keukens de opening van zijn showroom met een open huis. Mensen zijn zaterdag welkom om te genieten van demonstraties van Siemens en Bora en kunnen een inspirerende SieMatic-lifestyletour krijgen.

Het open huis duurt van 11.00 uur tot 18.00 uur. Zie ook www.tolhoekkeukens.nl.[l]