Deel van een kunstwerk van de Verbeke Foundation in Kemzeke (B). Deze foto heeft een van de drie prijzen van BinnenUit gewonnen. FOTO JAN PLEIJTE
Deel van een kunstwerk van de Verbeke Foundation in Kemzeke (B). Deze foto heeft een van de drie prijzen van BinnenUit gewonnen. FOTO JAN PLEIJTE Jan Pleijte

FotoGroep Goes exposeert eigen werk

GOES - FotoGroep Goes exposeert tot half maart in woonwinkel BinnenUit te Heinkenszand fotowerk van eigen leden. De clubleden laten de beste foto’s zien die ze het afgelopen jaar hebben gemaakt.

Er is geen thema aan de expositie verbonden. De ‘clubexpo’ is het jaarlijkse visitekaartje van de fotoclub. Deze uit 65 foto’s bestaande expositie is vrij te bezoeken tijdens de openingsuren van BinnenUit, Schouwersweg 7 te Heinkenszand (op zondag en maandag gesloten). Een uit eigen clubleden bestaande jury heeft de foto’s beoordeeld en drie prijzen en een eervolle vermelding toegekend. Ook gastheer BinnenUit heeft drie prijzen verstrekt. De prijzen zijn tijdens de opening op zaterdag 25 januari uitgereikt.
FotoGroep Goes is een vereniging van vrijetijdsfotografen uit Goes en omgeving. De leden zijn foto-hobbyisten die actief met hun hobby bezig zijn, individueel maar vooral ook in clubverband. De vereniging heeft ongeveer 40 leden, met ieder zijn of haar eigen voorkeuren of specialismen, zoals portret, landschap, abstract, macro etc. 'Leren van elkaar' staat in de vereniging voorop.
Eens per twee weken is er een clubavond in het Heer Hendrikhuis te ’s-Heer Hendrikskinderen, met fotobesprekingen, ‘doe-avonden’ en soms een presentatie door een gastspreker. De verenigingen houdt regelmatig fototochten in de omgeving of iets verder weg. De leden doen mee aan tentoonstellingen en wedstrijden. Alle activiteiten worden vastgelegd in een Jaarboek.

Voor meer informatie, zie www.fotogroepgoes.nl [l]