White rabbit, olieverf, 60x80cm
White rabbit, olieverf, 60x80cm FOTO: ANITA VAN GORSEL

Expositie Atelier Meinie

HEINKENSZAND - In galerie ’t Kunstuus in Heinkenszand is tot en met 22 februari een expositie ingericht met werken van 9 cursisten van Atelier Meinie uit Lewedorp.

In Atelier Meinie wordt in kleine groepjes gewerkt, zodat Meinie van Bommel de cursisten allemaal voldoende aandacht kan geven.

Door kleine opdrachten worden de cursisten vertrouwd gemaakt met de materialen die worden gebruikt zoals doek, penselen, verf (acryl of olie), paletmes enz.

Sommige exposanten zijn nog maar enkel jaren bezig met schilderen, anderen al veel langer.

De exposanten zijn: Cock van Riet, Piet de Koeijer, Dia van den Berg, Lianne Graafmans, Jacqueline de Pree (allen acrylverf), Pauline Hoondert (acryl- en olieverf), Anita van Gorsel-Vermue, Anneke Steijn en Linda de Keijzer (olieverf). Linda de Keijzer heeft ook een beschilderde torso staan. Van Meinie van Bommel zijn 3 objecten aanwezig die zijn vervaardigd met technieken als acryl- en epoxy-gieten.

De galerie is open: woensdag t/m vrijdag 13.00-18.00 uur; vrijdag ook 19.00 - 20.30 uur; zaterdag 10.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur. Meer info op www.kunstuus.nl [l]