Joost Botman en Niels van der Gulik.
Joost Botman en Niels van der Gulik. Foto: Joost Botman

AGENDA

Woensdag 5 februari

Koffie ochtend

9:45 | Elimkerk

Houdt u ervan om een keer ergens gezellig een kopje koffie of thee te kunnen drinken, terwijl er ondertussen gelegenheid is om op een ontspannen manier een praatje te maken met andere dorpsgenoten? We nodigen jongeren en ouderen van harte uit op woensdagmorgen 5 februari. Tussen 9.45 en 11.00 uur kunt u en jij spontaan binnenlopen in een van de zalen van de Elimkerk aan de Langeweg in 's-Gravenpolder. Is het vervoer een probleem? Geen nood! Neem contact op met Corien Verhage (Tel. 311525).

DigiSteun Punt Goes centrum

10:00 | Bibliotheek

Heeft u digitale vragen, jong of oud; bij ons kunt u altijd met uw digitale hulpvraag terecht. Wij bieden een 1 op 1 begeleiding in een laagdrempelige, veilige en gezellige omgeving. Heeft u zelf een telefoon, tablet, iPad of laptop neem die dan zeker mee. Zonder eigen apparaat bent u ook van harte welkom: Bibliotheek Oosterschelde, Oostwal 34, 4461 JT Goes. Overzicht data DigiSteun Punten: https://digisteun.nl/digitaal-in-de-wijk/goes. Info: 0113-745950 (spreek duidelijk uw naam + telefoonnummer in), of support@digisteun.nl.

Helderziendewaarnemingsavond

19:30 | Maria Magdalena Dagkapelzaal

Woensdag 5 februari zal paragnost, Martine Debaeke uit België, de openbare avond van de Vereniging "Harmonia Zeeland" verzorgen. Locatie: Maria Magdalena Dagkapelzaal (R.K.Kerk) Singelstraat (Naast nr:7) Goes. Zaal open om 19.00 uur, aanvang 19.30-21.45 uur. De zaal is rolstoel toegankelijk. Inlichtingen: 0113-231172, www.harmonia-nl.org, harmoniazeeland@outlook.com.

Donderdag 6 februari

DigiSteun Punt Goes Zuid

9:30 | Serviceflat de Schakel

Heeft u digitale vragen, jong of oud; bij ons kunt u altijd met uw digitale hulpvraag terecht. Wij bieden een 1 op 1 begeleiding in een laagdrempelige, veilige en gezellige omgeving. Heeft u zelf een telefoon, tablet, iPad of laptop neem die dan zeker mee. Zonder eigen apparaat bent u ook van harte welkom: Serviceflat de Schakel, 's Gravenpolderseweg 9, 4462 CD Goes. Overzicht data DigiSteun Punten: https://digisteun.nl/digitaal-in-de-wijk/goes. Info: 0113-745950 (spreek duidelijk uw naam + telefoonnummer in), of support@digisteun.nl.

Zaterdag 8 februari

Vogelbeurs

10:00 | Heer Hendrikhuis

Zaterdag 8 februari is het vogelbeurs van de Vogelvrienden Goes tussen 10.00 en 12.00 uur in het Heerhendrikhuis, Te Werfstraat 18 te 's-Heer Hendrikskinderen. Het is de gelegenheid om kooi- en volièrevogels te ruilen, te kopen en te verkopen volgens de richtlijnen van de N.B.v.V.; zie nbvv.nl/beurzen/regels voor het houden van een vogelmarkt. Voeders en andere benodigdheden zijn verkrijgbaar. Ringen voor de 4e ronde 2020 kunnen besteld worden. Info: vogelvriendengoes.nl

Goed leven, goede dood

10:00 | Hotel Terminus

Een verdiepingsdag in Hotel Terminus te Goes (10-16 u) van het Humanistisch Verbond. Een zware binnenkomer. De dood is een lastig onderwerp, maar ook onvermijdelijk. Het is belangrijk om daarover na te denken en erover te praten. Dat helpt ook bij het nadenken over wat u belangrijk vindt in het leven. Aanmelden: www.humanistischverbond.nl/agenda. Aan de deelname zijn kosten verbonden.

Muzikaal voorleesfeest

11:30 | Bibliotheek

Kom zaterdag 8 februari, van 11.30-12.45 uur, samen met je kindje(s) (0-6 jaar) naar het gratis muzikale voorleesfeest van de Bibliotheek Heinkenszand en Kibeo aan het Stengeplein 4. Leer meer over het belang van voorlezen aan jonge kinderen. Meer informatie en aanmelden via: www.bibliotheekoosterschelde.nl.

Optreden Quatre-Mainsgroep

14:00 | Poelwijck

Zaterdag 8 februari treedt de Quatre-Mainsgroep Zeeland op in Zorgcentrum Poelwijck in ’s-Heer Arendskerke. Het is een gevarieerd programma van popmuziek tot (licht) klassieke muziek. Het 4-handig pianospel wordt dit keer afgewisseld met solo pianospel en piano met zang. Aanvang 14.00 uur. Toegang gratis. Programma en meer informatie: https://samen-achter-de-piano.jimdosite.com

Quizzen voor goed doel

20:00 | Dorpshuis D'n Ospit

Op zaterdag 8 februari wordt een deccenniumquiz gehouden om geld op te halen in de strijd tegen de progressieve spierziekte SMA, die vooral vaak (jonge) kinderen treft. Aanvang: 20.00 uur in Dorpshuis D'n Ospit op Oudelande, Vanderbijlparkstraat 1.

Sound of Silence

20:00 | Zaal Onder de Toren

Zaterdag 8 februari is het feelgoodconcert 'Sound of Silence' met de muziek van het wereldberoemde duo Simon & Garfunkel. Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de jaren 60 en 70 vertellen Joost Botman en Niels van der Gulik op boeiende en droogkomische wijze over Paul Simon en Art Garfunkel. Meer informatie en reserveringen: www.nutnoordbeveland.nl

Maandag 10 februari

DigiSteun Punt Wolphaartsdijk

9:30 | Meuleweie

Heeft u digitale vragen, jong of oud; bij ons kunt u altijd met uw digitale hulpvraag terecht. Wij bieden een 1 op 1 begeleiding in een laagdrempelige, veilige en gezellige omgeving. Door samen met u praktisch aan de slag te gaan, helpen wij u verder digitaal op weg. Heeft u zelf een telefoon, tablet, iPad of laptop neem die dan zeker mee. Zonder eigen apparaat bent u ook van harte welkom: Meuleweie, Meuleweie 1, 4471 CX Wolphaartsdijk. Overzicht data DigiSteun Punten: https://digisteun.nl/digitaal-in-de-wijk/goes. Info: 0113-745950 (spreek duidelijk uw naam + telefoonnummer in), of support@digisteun.nl.

DigiSteun Punt 's Heer Arendskerke

10:00 | Poelwijck

Heeft u digitale vragen, jong of oud; bij ons kunt u altijd met uw digitale hulpvraag terecht. Wij bieden een 1 op 1 begeleiding in een laagdrempelige, veilige en gezellige omgeving. Heeft u zelf een telefoon, tablet, iPad of laptop neem die dan zeker mee. Zonder eigen apparaat bent u ook van harte welkom: Poelwijck, Boogstraat 48, 4458 CB 's Heer Arendskerke. Overzicht data DigiSteun Punten: https://digisteun.nl/digitaal-in-de-wijk/goes. Info: 0113-745950 (spreek duidelijk uw naam + telefoonnummer in), of support@digisteun.nl.

DigiSteun Punt Goes Oost

13:30 | Serviceflat De Horst

Heeft u digitale vragen, jong of oud; bij ons kunt u altijd met uw digitale hulpvraag terecht. Wij bieden een 1 op 1 begeleiding in een laagdrempelige, veilige en gezellige omgeving. Heeft u zelf een telefoon, tablet, iPad of laptop neem die dan zeker mee. Zonder eigen apparaat bent u ook van harte welkom: Serviceflat de Horst, De Horst 48, 4461 WZ Goes. Overzicht data DigiSteun Punten: https://digisteun.nl/digitaal-in-de-wijk/goes. Info: 0113-745950 (spreek duidelijk uw naam + telefoonnummer in), of support@digisteun.nl.

Dinsdag 11 februari

Creatief schrijven

10:00 | Bibliotheek

Altijd al willen starten met schrijven of wil je dat ene verhaal dat je al zo lang wilt vertellen op papier zetten? Gun je zelf een ontspannen en inspirerende schrijfochtend. Volg de workshop Creatief schrijven op dinsdag 11 februari in Bibliotheek Goes. De workshop is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar en te volgen op dinsdag 11 februari in Bibliotheek Goes, Oostwal 34, van 10.00-12.00 uur. Aanmelden is verplicht via www.bibliotheekoosterschelde.nl.

Woensdag 12 februari

DigiSteun Punt Goes Centrum

10:00 | Bibliotheek

Heeft u digitale vragen, jong of oud; bij ons kunt u altijd met uw digitale hulpvraag terecht. Wij bieden een 1 op 1 begeleiding in een laagdrempelige, veilige en gezellige omgeving. Heeft u zelf een telefoon, tablet, iPad of laptop neem die dan zeker mee. Zonder eigen apparaat bent u ook van harte welkom: Bibliotheek Oosterschelde, Oostwal 34, 4461 JT Goes. Overzicht data DigiSteun Punten: https://digisteun.nl/digitaal-in-de-wijk/goes. Info: 0113-745950 (spreek duidelijk uw naam + telefoonnummer in), of support@digisteun.nl.

Pianospel met zang.