Stroomstoring legt duel SSV '65 plat

GOES - Bizar.... normaal wordt een wedstrijd gecancelled vanwege barre weersomstandigheden of verenigingsperikelen, maar afgelopen zaterdagmorgen om 02.00 uur werd elftalleider Ad van Gilst uit zijn bed gebeld vanwege een stroomstoring.

Die bleek zo hardnekkig te vinden dat het 's middags nog niet was opgelost. Gevolg: geen SSV '65-Oostkapelle/Domburg! Die wordt nu op een later tijdstip ingehaald, voor Oostkapelle de tweede.

Hierdoor is ook de stand ietwat vertekend. SSV '65 zakte een plaatsje doordat MZC '11 wel speelde en won. Ook Oostkapelle/Domburg zakte maar kan bij winst klimmen naar de tweede stek. De tweede periodetitel lijkt naar Yerseke te gaan. Axel speelde gelijk en gaat gewoon aanhaken.

Wanneer wordt ingehaald is nog niet duidelijk.

Voor SSV '65 is de eerstvolgende wedstrijd 7 maart thuis tegen Nieuwenhoorn. Volgende week Prins Carnaval op bezoek en 29 februari staat Oostkapelle/Domburg-Nieuwenhoorn al gepland.

SSV '65 2

SSV '65 2 kwam bij Zaamslag wel in actie en pakte weer drie belangrijke punten (2-3) want Kapelle 2 speelde gelijk.

Zodoende staat SSV '65 2 nu tweede met gelijk aantal punten, echter beter doelsaldo. Ook in de tweede periode staat de ploeg er prima voor. Het vierde won en blijft koploper, dat geldt ook voor het vijfde, al speelden zij gelijk, maar de buffer van 5 punten bleek groot genoeg.

Aanstaand weekend in verband met carnaval geen competitievoetbal. [l]