Willy Wiskerke spreekt namens het PB-Zeeland van de
Willy Wiskerke spreekt namens het PB-Zeeland van de "Vrouwen van Nu" de aftredende bestuursleden toe. Suus Hartman

Burgemeester bij Algemene Jaarvergadering 'Vrouwen van Nu'

KATTENDIJKE - Woensdagavond 12 februari j.l. hield de afdeling Kattendijke – Wilhelminadorp van de “Vrouwen van Nu”, haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in “Het Katshuis” te Kattendijke.

Voor de pauze werd het officiële gedeelte gehouden. Na de bestuursverkiezingen werd afscheid genomen van Coby Baard (voorzitter, en bij elkaar 22 jaar in besturen van de Vrouwen van Nu), Jacqueline Nieuwenhuijse (bestuurslid, en bij elkaar 13 jaar in bestuur van de afdeling), en Adri Kloosterman (secretaris, en 3 jaar in afdelings-bestuur).

Vanuit het Provinciaal Bestuur Zeeland van de “Vrouwen van Nu”, was Willy Wiskerke gekomen om afscheid te nemen van de vertrekkende bestuursleden. In het bijzonder werd Coby Baard, onze voorzitter, geëerd. Coby heeft naast in het afdelingsbestuur, ook vele jaren in het Provinciaal Bestuur en in het Landelijk Bestuur van de “Vrouwen van Nu” gezeten, en daar haar steentje bijgedragen! Als dank hiervoor kreeg Coby het gouden “Vrouwen-van-Nu”-speldje met Zeeuwse knop erop, opgespeld door Willy Wiskerke. Van het afdelingsbestuur, en van het Provinciaal Bestuur kregen alle aftredende bestuursleden een bloemetje aangeboden. De nieuw gekozen bestuursleden zijn Marleen de Bruin, Nyenke Groen en Jenny de Jonge.

Na de pauze hield Burgemeester Margo Mulder van de gemeente Goes een presentatie met beelden, over het thema “Vrouwen in het bestuur”. Heel toepasselijk en heel interessant! Als laatste ere-taak mocht Coby Baard om ongeveer 22.00 uur de avond feestelijk afsluiten. Zij bedankte Burgemeester Margo Mulder voor haar mooie presentatie en bood haar een koekblik vol met “Vrouwen-van-Nu”- koekjes aan! Hierna werden alle aanwezigen bedankt voor hun komst, en werd de avond afgesloten. [l]

Vlnr: Riet van den Dongen, Jacqueline Nieuwenhuijse, Willy Wiskerke, Adri Kloosterman, Burgemeester Margo Mulder en Coby Baard in
Vlnr: Burgemeester Margo Mulder, Corrie Timmerman, Conny van de Kreeke en Ria Hoffmann in gesprek met elkaar na de presentatie.
Coby Baard, vertrekkend voorzitter, bedankt burgemeester Margo Mulder voor haar presentatie.