Bestuurslid Sam van Gurp neemt de cheque in ontvangst van Diana van Bavel en Wouter de Groot. FOTO MARCELLE DAVIDSE
Bestuurslid Sam van Gurp neemt de cheque in ontvangst van Diana van Bavel en Wouter de Groot. FOTO MARCELLE DAVIDSE Bestuurslid Sam van Gurp neemt de cheque in ontvangst van Diana van Bavel en Wouter de Groot. FOTO MARCELLE DAVIDSE

Steuntje in de rug voor speeltuin De Vluchtheuvel

NIEUWDORP - Specsavers Goes heeft vorige week een cheque van 900 euro overhandigd aan speeltuin De Vluchtheuvel in Nieuwdorp.

VAN ONZE REDACTIE

Het is voor de tiende keer dat er in de winkel in de Ganzepoortstraat geld wordt gespaard voor een goed doel. “Door voor elk verkocht montuur en hoortoestel een vast bedrag opzij te leggen, sparen wij elk jaar een mooi bedrag voor een goed doel bij ons in de buurt”, zegt retailpartner Wouter de Groot. “Wij vinden het ontzettend fijn om dat te doen. We weten namelijk hoe lastig het is voor lokale initiatieven om aan voldoende financiering te komen. Op deze manier dragen we graag ons steentje bij.”

De donatie loopt via de stichting Specsavers Steunt, die sinds 2010 bestaat. Sinds de start is in Nederland al ruim 2,5 miljoen euro aan zo’n 1500 doelen gedoneerd.[l]

GOES - De gemeente Goes wil een hogere geluidswaarde toestaan voor huizen in deelgebied K van nieuwbouwwijk Aria. Het plangebied ligt langs de pas aangelegde Vleugelweg van De Poel naar Aria. In het deelgebied komen 37 woningen. Ze hebben een iets hogere waarde nodig, vanwege de nabijheid van de A58.