Waterspecialist gespecialiseerd in waterontharder.
Waterspecialist gespecialiseerd in waterontharder. Foto:

Comfort met zacht water

GOES - De waterhardheid in Zeeland loopt uiteen van 7,7 tot 14dH. Dat is tamelijk hard water. Met een waterontharder kan dit water weer zacht gemaakt worden. Waterspecialist biedt het meest compacte model tijdelijk met actiekorting aan.

Waarom water zacht maken?
Al het Zeeuwse water is afkomstig van de natuur. Afhankelijk van waar deze regen valt, blijft het water natuurlijk zacht of wordt het vervuild met allerlei onzuiverheden.
Water is een goed oplosmiddel en neemt onder andere calcium en magnesium op wanneer het door aarde gesteente vloeit. Calcium en magnesium zijn twee veel voorkomende mineralen die het water hard maken.
Hard water zorgt voor kalkaanslag op glazen, douchedeur, ramen, auto en in leidingen. Het geeft lelijke vlekken waardoor vaker schoongemaakt moet worden met meer en agressiever schoonmaakmiddel. Tevens verkort het de levensduur van veel kostbare artikelen in het huishouden, zoals wasmachine, vaatwasser, kleding enzovoorts.

De voordelen van zacht water
De waterontharders van Waterspecialist lossen dit op. Deze apparaten worden meestal bij de watermeter geplaatst. Vanaf hier wordt het hele huis voorzien van zacht water.
Dat is goed voor het milieu, verzacht kleding en huid, voorkomt kalkaanslag en maakt huishoudelijke apparatuur duurzamer.

Actieaanbod Kinetico Premier Compact
Waterspecialist vindt dat iedereen moet kunnen genieten van zacht water. Daarom bieden zij nu extra voordelig de meest compacte waterontharder aan. De Kinetico Premier Compact levert zacht water van A-klasse.
Tijdelijk is de prijs verlaagd van €2450 naar €1955 en wordt standaardmontage gratis verzorgd.

Lezers die meer willen weten over de voordelen, apparatuur en voorwaarden kunnen terecht op:
water-specialist.nl/actie [l]