Zeelandiarun zoekt enthousiaste motorrijders

GOES - De Zeelandiarun is op zoek naar enthousiaste motorrijders die een klein deel van hun vrije tijd op willen offeren om als Verkeersregelaar (EVR) op de motor deze run te begeleiden.

De Zeelandia-Run is oorspronkelijk opgezet om vooral de thuiswonende (geestelijk) mindervalide medemens een plezierige dag te bezorgen door hen in een zijspan of trike door het Zeeuwse landschap rond te rijden.
Dat onze passagiers echt een prachtige dag hebben kun je alleen al zien aan die glunderende gezichten in het zijspan naast je. Dus onze doelstelling is op dat gebied zonder meer bereikt.

Instructieavond
Wat wordt er van je verwacht? Je komt naar de instructieavond, daarna doe je thuis via E-learning een eenvoudig examen(certificaat is 1 jaar geldig), er wordt 2x de route gereden in groepsverband en op 9 mei zorgen we dan dat onze mindervalide passagiers de dag van hun leven hebben.

Kom ook
Voel je jezelf aangesproken kom dan op 10 maart naar de instructie/voorlichtingsavond in de Blauwe zaal van speeltuin Lammerenburg aan de Zuidbeekseweg 18, 4386 ND,
Vlissingen. Aanvang 19.30 uur.
De zaal is open vanaf 19.00 uur. Duur van deze avond is ca anderhalf uur. Tijdens deze avond krijg je alle ins en outs te horen over de Zeelandiarun.

Zaterdag 9 mei
De Zeelandiarun zelf zal plaatsvinden op zaterdag 9 mei. Kijk op facebook wat we al sinds 1987 doen @ZeelandiaRun Contactpersoon: Peter Boone, tel. +31 6 22 42 36 22 [l]