Frank Krake en Hannelore. ARCHIEFFOTO
Frank Krake en Hannelore. ARCHIEFFOTO Archieffoto

Mak, Akyol en Hannelore te gast tijdens Boekenweek

GOES - In Goes is tijdens de Boekenweek veel te doen. Een aantal bekende namen komt langs voor lezingen en signeersessies.

VAN ONZE REDACTIE

Boekhandels De Koperen Tuin en Het Paard van Troje organiseren zondag (8 maart) in de Geerteskerk in Kloetinge een middag met Geert Mak. De schrijver is tussen 14.00 uur en 16.00 uur in de kerk waar hij wordt geïnterviewd door Karin van As.

Kaartjes voor deze middag zijn te koop in beide boekwinkels. Özcan Akyol is woensdag 11 maart te gast in Het Paard van Troje. Daar signeert hij zijn essay ‘Generaal zonder leger’. dat hij schreef in het kader van het Boekenweekthema ‘Rebellen en dwarsdenkers’. Akyol is tussen 14.00 uur en 15.00 uur in de winkel.

Nieuw initiatief

Op zaterdag 14 maart introduceert De Koperen Tuin zijn huisschrijver Jan Vantoortelboom. Het is een nieuw initiatief. Jan van Damme interviewt Vantoortelboom om 15.30 uur. De toegang is gratis, maar aanmelden gewenst via info@koperentuin.nl.

Bijzondere activiteit

De laatste activiteit in de Boekenweek is een bijzondere. Zondag 15 maart komen Frank Krake en Hannelore langs om 14.00 uur in De Koperen Tuin. Zij zijn de auteur en hoofdpersoon van het boek ‘Hannelore, meisje uit de sekte’.

Kaartjes kosten tien euro en zijn te koop in beide winkels. Tijdens de Boekenweek krijgen mensen die voor vijftien euro aan boeken kopen het geschenk van Annejet van der Zijl.[l]