Fietsgroep tijdens de vorige editie. FOTO MEVR. LOBBEZOO
Fietsgroep tijdens de vorige editie. FOTO MEVR. LOBBEZOO Mevr. Lobbezoo

Fietsen en wandelen bij Trap en Stap es deur Reimerswaal

KRABBENDIJKE - Op zaterdag 18 april organiseert TC De Trappers uit Krabbendijke voor de 8e keer het fiets- en wandelevenement “Trap en Stap es deur Reimerswaal”.

De start- en finishlocatie is opnieuw gelegen in Yerseke en wel op camping “Zon en Zee”, Burenpolderweg 30a. Vanaf 08.30 uur starten de fietstoertochten van 100 km. Vanaf 09.00 uur kunnen ook de deelnemers voor de 65 km tocht van start gaan.

Tevens worden er gezinsfietstochten georganiseerd van 20 en 35 km. Inschrijven hiervoor op de volgende startplaatsen: Bakkerij “’t Zand”, Dorpsstraat te Krabbendijke, bakkerij “de Gangmaker” te Kruiningen en camping “Zon en Zee” te Yerseke.

Voor de derde keer gaan we ook weer wandeltochten organiseren van 7, 10 en 20 km. De start hiervan is ook op camping “Zon en Zee” te Yerseke van 09.00 tot 10.00 uur.

Het goede doel

Een substantieel gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan de 4 Trappers leden, die op 4 juni a.s. gaan meedoen aan Alpe d'HuZes, het fietsevenement in de strijd tegen kanker. Meer info te vinden op de site: www.trapesdeurreimerswaal.nl.

Natuurlijk hopen we dit jaar weer op uw deelname! [l]