Bibliotheken zijn gesloten

GOES - Alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde sluiten hun deuren. Dat laat het bestuur weten. Het heeft gevolgen voor het inleveren van materialen, reserveringen en de activiteiten in de bibliotheken. “Uiteraard brengen we geen telaatgeld in rekening”, zegt het bestuur.

Vrijdag liet Bibliotheek Oosterschelde weten dat alle alle activiteiten geannuleerd werden. Ook gingen er een aantal vestigingen dicht. Nu zijn alle vestigingen sowieso tot 6 april gesloten. "We vinden het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen ten behoeve van uw en onze gezondheid. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze bibliotheken te sluiten.”

Verlengen

Leden kunnen hun boeken thuis houden. Er wordt geen boete in rekening gebracht. De uitleentermijn van materialen wordt voor iedereen automatisch verlengd met zes weken. Wie materialen verlengt, ziet dat de uitleentermijn zes weken is. Reserveringen kunnen niet worden opgehaald, maar blijven staan.

Alle activiteiten tot 6 april zijn afgelast. Wie een kaartje heeft gekocht via de site, krijgt het bedrag automatisch terug. Wie via een andere weg een kaartje heeft gekocht, moet contact opnemen als de vestigingen weer open zijn. Meer op www.bibliotheekoosterschelde.nl/corona.[l]