Ondersteuning bij digitaal thuisonderwijs

GOES - Nu het Coronavirus er voor zorgt dat kinderen thuis lessen moeten volgen, zijn scholen druk bezig om dat te organiseren. Maar niet alle gezinnen hebben thuis de juiste middelen daarvoor. Er zijn gezinnen waar niet voldoende geld beschikbaar is voor een laptop, Chromebook of PC.

De school en de gemeente zijn in de eerste plaats verantwoordelijk voor een goede oplossing. Als dat niet lukt kan Leergeld Oosterschelderegio misschien hulp bieden.
Heeft u een inkomen onder de 120% van het bijstandsniveau en heeft u schoolgaande kinderen in groep 8 van het basisonderwijs of op het middelbaaronderwijs en kan de school of de gemeente waar u woont niet helpen, dan kunt u contact opnemen met stichting Leergeld Oosterschelderegio.
Kijk op https://www.leergeld.nl/oosterschelderegio voor alle informatie. Neem (bij voorkeur) contact op met Leergeld Oosterschelderegio via: info@leergeldoosterschelderegio.nl
De aanvrager moet woonachtig zijn in het werkgebied van Leergeld Oosterschelderegio.
Leergeld Oosterschelderegio omvat alle dorpen en steden die niet op Walcheren of in Zeeuws-Vlaanderen liggen (die hebben een eigen Leergeld organisatie).
Wij vragen naar uw inkomensgegevens en indien nodig naar eventuele schulden. Aan de hand van de uitkomst bepalen wij of we kunnen helpen. Leergeld helpt altijd met spullen nooit met geld. [l]