VV Goes blijft actief

GOES - Je kunt geen TV of radio aanzetten, geen krant openslaan of het gaat in deze barre tijden over het Corona virus en dat is begrijpelijk. De eerste daad van de lokale overheid was om sportpark Het Schenge voor iedereen te sluiten.

De KNVB heeft nog steeds een deadline van 31 maart. Op die dag zal er bepaald gaan worden wat er met de bestaande competities gaat gebeuren. Als de KNVB beslist dat het amateurvoetbal niet uitgespeeld gaat worden dan zal VV Goes zich dit jaar handhaven in de derde divisie zaterdag. Dat zou toch knap zijn in een seizoen waarbij er vier trainers voor de groep gestaan hebben en waar het vertrouwen onder de spelers niet groot was.

Juiste impuls

Na het vertrek van Ruud Pennings, de tijdelijke vervanging door Ron Amperse en John Livramento was het interim-trainer Daan Eikenhout die VV Goes de juiste impuls kon geven om de benodigde punten binnen te slepen. Als de competitie nu zou stoppen dan heeft trainer Michel Leonhart welgeteld drie keer voor de groep mogen staan op trainingsavonden zonder dat hij daarbij een wedstrijd heeft mogen coachen.

Nieuw
Vorige week wist VV Goes te melden dat er een aantal nieuwe spelers de club komt versterken. Deze week wist VV Goes te melden dat er wederom een nieuwe speler voor komende seizoen vast gelegd was. Aanvaller Soufiane El-Ouazzani is vastgelegd voor volgend seizoen. El-Ouazzani (21) komt over van DOSKO uit Bergen op Zoom. De rechtsbuiten is de negende nieuwe speler.

De zo gewenste superspits is nog niet gevonden. Uiteraard zijn er al een aantal namen de revue gepasseerd maar tot het tekenen van een contract is het nog niet gekomen. De TC zal dus moeten blijven zoeken naar de goaltjesdief.

Buiten de lijnen actief

VV Goes blijft dus buiten de lijnen actief in het werven van nieuwe spelers voor volgend seizoen. In dit voetballoos tijdperk is inmiddels wel de staf van VV Goes zaterdag vastgelegd. Naast trainer Pearl Doesburg zullen François Verrijzer (begeleiding/vlagger), Corné Kesselaar (begeleider/logistiek) en Rob van Gastel (teammanager) de staf van dit elftal gaan vormen. Met de huidige spelers van VV GOES zaterdag vinden nog gesprekken plaats wat hun plannen voor volgend seizoen zullen zijn. De gehele selectie van de JO19 zal doorschuiven naar de senioren.

Nachtkaars

Ook voor de huidige trainer Huseyin Dogan van VV Goes zaterdag zou het seizoen uitgaan als een nachtkaars. Hij kan zich dan gaan richten op zijn nieuwe club WIK'57.[l]