Bezoekers wachten in spanning af of ze één van de vele prijzen hebben gewonnen. FOTO KATJA SCHIKKER
Bezoekers wachten in spanning af of ze één van de vele prijzen hebben gewonnen. FOTO KATJA SCHIKKER Katja Schikker

Jaarmarkt Borssele verplaatst naar 19 september

BORSSELE - Sport Vereniging Borssele organiseert ieder jaar de “Jaarmarkt Borssele" op de voorlaatste zaterdag in mei. Vanwege de inmiddels bekende maatregelen die de overheid tot 1 juni heeft getroffen kan de Jaarmarkt Borssele niet op de geplande datum doorgaan.

Om alle deelnemers, leveranciers van alle benodigdheden voor de jaarmarkt en zeker de bezoekers niet teleur te stellen is onmiddellijk na de bekendmaking van de maatregelen besloten de “Jaarmarkt Borssele” te verplaatsen naar zaterdag 19 september. Het ziet er naar uit dat de jaarmarkt even groot zal zijn. Er zijn slechts enkele deelnemers vanwege uiteenlopende redenen afgehaakt waar andere vanwege verhindering in mei nu wel kunnen deelnemen.

Sporten
Online sportlessen in samenwerking met “Sport Staalt Spieren” uit ‘s-Heerenhoek.
Omdat de sportlessen in de gymzaal nu niet mogelijk zijn wordt er 2x per week live via de facebookpagina van Sport Vereniging Borssele les gegeven. Omdat de lesgever normaal ook dames van de vereniging uit ’s-Heerenhoek wekelijks les geeft kunnen zij nu ook de lessen online volgen. Alle sporters kunnen een dynaband in bruikleen krijgen van de betreffende vereniging zodat ze de lessen optimaal mee kunnen doen. Verder wordt er bij de lessen gebruik gemaakt van voorwerpen die thuis altijd wel voorhanden zijn zoals petflesjes, emmer, keukenrol etc. Omdat beide verenigingen het belangrijk vinden dat mensen blijven bewegen zijn de online lessen voor iedereen, ook niet-leden, toegankelijk. [l]