Studio Ineke Otte  FOTO: INEKE OTTE
Studio Ineke Otte FOTO: INEKE OTTE Ineke Otte

Expositie Ineke Otte

GOES - Het is een bijzondere lente met het Corona virus en de regels voor iedereen. Alles is anders, beetje bij beetje pakken we de draad weer op. Er is vraag van klanten om in de studio te kunnen rondkijken.

Er is een webshop voor men al het werk kan bekijken, maar vaak wil men het product toch persoonlijk zien. Daarom doet Ineke de deur van haar studio open.

Houd afstand

Er is genoeg ruimte in haar huis en tuin om 1,5 meter afstand te houden. Er mogen 2 mensen tegelijk met afstand naar binnen, dus is het niet te druk. Als er 2 mensen binnen zijn, kun je even in de tuin zitten en wachten met een drankje. Je kunt veilig en onbezorgd binnen rondkijken, als de vorige 2 bezoekers weer weg zijn. Uiteraard kun je een sieraad, sjaal of shirt zelf passen, Ineke blijft op 2 meter afstand meekijken. Welkom en laten we voorzichtig zijn met elkaar.

Open studio weekend
Vrijdag 8 mei en zaterdag 9 mei van 13.00-17.00 uur, 's-Heer Elsdorpweg 39 te Goes.

Nieuwe sieraden

Wie weet zoek je nog een moederdag cadeautje, cadeaubon of wil je jezelf verrassen? Er zijn weer nieuwe sieraden te bekijken. Ook zijn er 2 nieuwe zijden sjaals ’tulpen’ in mooie oranje en gele kleuren te zien. Laat je verrassen door alle kunst, sieraden, shirts, sjaals, 3D, glas en ontwerpen.

Webshop

Mocht je niet kunnen langskomen, kijk dan eens op de webshop, www.inekeotte.com [l]