Online training seksuele weerbaarheid

GOES - Voor jonge meiden tussen de 15 en 30 jaar organiseert SMWO in samenwerking met GGD Zeeland een online training over seksuele weerbaarheid.

De training vindt normaliter plaats waarbij een groep fysiek met elkaar samenkomt in een reeks van 8 bijeenkomsten. Maar door de coronacrisis wordt maandag 11 mei gestart met een eerste bijeenkomst via beeldbellen. Aanmelden voor de online training is nog mogelijk.

De training Girls' Talk+ gaat over grenzen, normen en waarden met betrekking tot seksualiteit en intimiteit. Het programma richt zich op het bevorderen van seksueel gezond gedrag en het voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het programma heeft een positieve insteek: het realiseren van plezierige relaties en seksuele ervaringen, vrij van dwang, discriminatie en geweld.

De training wordt begeleid door een medewerkster van SMWO en een medewerkster van GGD Zeeland.

De training gaat online van start op maandag 11 mei om 13.00 uur. De overige bijeenkomsten zijn op maandag 18, 25 mei, 8, 15 en 22 juni.

Voor meer informatie of om aan te melden, kun je contact opnemen met één van de cursuscoördinatoren via cursussen@smwo.nl of 0113-277111. [l]