The Dirty Daddies heeft toegezegd volgend jaar naar Ovezande te komen. FOTO THE DIRTY DADDIES
The Dirty Daddies heeft toegezegd volgend jaar naar Ovezande te komen. FOTO THE DIRTY DADDIES Foto: The Dirty Daddies

Headliners blijven Klomppop trouw

OVEZANDE - Alle headliners die het festival Klomppop had geboekt, staan ook volgend jaar op het programma. De 40e editie van het festival zou afgelopen weekend hebben plaatsgevonden op de sportvelden in Ovezande.

DOOR EUGÈNE DE KOK


Wie zijn kaartje voor volgend jaar bewaart, krijgt sowieso waar voor zijn geld, want Thomas Azier, Navarone, Joost en Roxeanne Hazes staan volgend jaar ook op het affiche. Daarnaast hebben voor de zaterdag Son Mieux, Het Gezelschap en Wies al toegezegd.

Op de zondag, die traditioneel in het teken staat van het straattheater, komen Buurman en Buurman, The Dirty Daddies, Radio Confetti en Gino and The Bulldoze Band.

De organisatie van het festival kijkt ook hoe ze acts, die dit weekend zouden spelen, maar volgend jaar misschien niet kunnen, in De Klomp kan laten optreden. Als het volgens de richtlijnen van het RIVM kan, staan La Jungle en The Guru Guru op 28 november op een nieuw indoorfestival: ‘Weather The Storm’.


Zingende Schlager

Op 9 januari zetten Twenty Sicks, de Zingende Schlager en DJ Timski, die in feesttent zouden staan, het podium op zijn kop. Om de pijn voor de liefhebbers te verzachten waren er dit weekend drie dagen lang nummers en liveconcerten te horen van de geboekte artiesten op www.klomppopradio.nl. Volgens de organisatie heeft slechts een zeer klein deel van de bezoekers gevraagd of ze hun geld terug konden krijgen. De rest bewaart zijn kaartje voor volgend jaar.

Meer informatie over de jubileumeditie van het festival is te vinden op www.klomppop.nl.[l]