Online sing-in Mozeskerk Biezelinge

BIEZELINGE - Steeds opnieuw geven mensen woorden aan hun geloof, waardoor er telkens weer nieuwe liederen en liedbundels ontstaan. Daardoor raken liederen die vanouds bekend en vertrouwd zijn soms op de achtergrond en worden die minder of niet meer gezongen in de kerk, terwijl ze toch geliefd zijn bij heel veel mensen. Op 28 juni gaan we om 15:00 uur in de Mozeskerk in Biezelinge tijdens een sing-in een aantal van die liederen zingen.


Natuurlijk zouden we graag iedereen uitnodigen om te komen luisteren en mee te komen zingen, maar vanwege de corona-beperkingen lukt dat helaas niet. Maar gelukkig hebben we een goede TV-installatie en enthousiaste vrijwilligers. Dus zal een kleine groep zangers die op het orgel begeleid wordt door Arjo Gouw de liederen ten gehore brengen en kan iedereen thuis live of op een later tijdstip meekijken.

Welke liederen er gezongen gaan worden kunt u / kun jij mede bepalen. Iedereen die dat wil kan liederen aandragen. Dus heb je een suggestie voor een lied uit bijvoorbeeld de bundel van Johannes de Heer, geef die dan ten laatste 21 juni door aan ds. Douwe de Roest door hem een mailtje te sturen (predikant@pknkapellebiezelinge.nl). Je kunt ook een top 3 of een top 5 insturen als je dat wilt.

De liederen die het meest aangevraagd worden en/of de liederen met de mooiste verhalen erbij zullen op 28 juni gezongen worden.

De uitzending is te volgen via kerkdienstgemist.nl. Een link naar de uitzending is ook te vinden op de website van de Mozeskerk, www.pknkapellebiezelinge.nl.[l]