Gespreksgroep over kinderen met autisme

GOES - Heeft u kinderen in de leeftijd van 4-17 jaar met autisme en bent u op zoek naar herkenning, tips en adviezen? Donderdag 1 oktober start SMWO met een vernieuwde oudergespreksgroep autisme.

Omdat momenteel nog niet voorzien kan worden met hoeveel deelnemers er gestart mag worden, vraagt SMWO bij interesse aan te melden. Uiterlijk september ontvangen de deelnemers bericht over de startdatum en werkwijze.
De gespreksgroep komt acht keer bij elkaar op donderdagen van 9.30 uur tot 11.00 uur. De groep wordt begeleid door twee professionals van SMWO. Onderwerpen die in de gespreksgroep aan bod komen zijn wonen, werken, relaties, vrije tijd, voorspelbaarheid, begeleidingsmogelijkheden en voorzieningen. Het leren van elkaar wordt in de gespreksgroep gecombineerd met de informatie, tips en adviezen van de professionals.


Data

SMWO biedt deze gespreksgroep aan voor ouders/verzorgers van kinderen met een normale intelligentie of een licht verstandelijke beperking. De gespreksgroep is een reeks van acht bijeenkomsten en start op 1 oktober. Overige data: 8, 15, 29 oktober. 5, 12 en 19 november en een terugkombijeenkomst op 10 december. De bijeenkomsten voor deze groep vinden plaats bij SMWO, ’s-Heer Elsdorpweg 12 in Goes en duren van 9:30 tot 11:00 uur. Deelname is kosteloos voor ouders/verzorgers woonachtig in de Oosterschelderegio.Aanmelden of informatie opvragen over deze training is mogelijk via cursussen@smwo.nl of (0113) 277 111. Na aanmelding volgt een korte telefonische intake.[n]