Zonneboarding langs het veld
Zonneboarding langs het veld Onbekend

VV Wolfaartsdijk gaat strijd met corona aan

WOLPHAARTSDIJK - Voetbalvereniging Wolfaartsdijk gaat strijd met corona aan via crowdfundingscampagne #HartvoeWolfersdiek. Ze is niet van plan haar ambities terug in de ijskast te plaatsen door het coronavirus. In samenwerking met lokale sponsors is een nu al succesvolle crowdfundingscampagne opgezet waar inmiddels al duizenden euro’s zijn gedoneerd.


De lokale voetbalvereniging profileert zich nadrukkelijk als dé groene voetbalclub van Zeeland en hoopt volgend jaar energieneutraal te zijn. In maart van dit jaar nog won de Zeeuwse gezelligheidsheidsvereniging de award voor duurzaamste sportaccommodatie van Nederland op de Sportvakbeurs in Houten.


Streep

Het coronavirus lijkt een streep te trekken door de investeringsplannen van de vereniging. Dit terwijl het juist een bijzonder jaar moest gaan worden met het aanstaande 75 jarig bestaan, een nieuwe kleedaccommodatie en de laatste stap naar een volledig zelfvoorzienende sportaccommodatie qua energieverbruik. In samenwerking met lokale sponsoren werd echter een prachtige crowdfundingscampagne opgezet waar de vereniging komende weken de nodige inkomsten hoopt te genereren. Vanaf het begin bleek dit een schot in de roos en lieten vele donateurs hun HartvoeWolfersdiek zien. In ruil voor een donatie ontvangen gulle gevers tegenprestaties zoals onder andere een BBQ pakket, een verspakket en een mooie Bierbox met speciaalbiertjes. Met de opbrengst hoopt de vereniging een deel van haar plannen te kunnen realiseren zoals het opknappen van de kantine, de tribune en de nieuwe kleedaccommodatie. Interesse om de club een hart onder de riem te steken? Doneren kan via https://li-sports.boostyourclub.com/nl/project/vv-wolfaartsdijk.[n]