De VakantieBieb: gratis e-books en luisterboeken

GOES - De VakantieBieb is weer open. In deze gratis app kun je tot 1 september naast e-books nu ook genieten van luisterboeken.


Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek.


Gratis E-books en luisterboeken

Misschien weet je nog niet waar je deze zomervakantie doorbrengt. Maar waar je ook bent: met de VakantieBieb kun je heerlijk op avontuur in je hoofd.


Tientallen e-books en luisterboeken voor jong en oud


Je vindt er tientallen e-books en luisterboeken, voor elk wat wils: van spanning tot chicklit, van literatuur tot informatief.

De jeugd kan onder meer genieten van Paul van Loon, Guusje Nederhorst, Jacques Vriens, Annette Mierswa en Mel Wallis de Vries.

En voor volwassenen is er ook veel moois, denk aan Otmars zonen van Peter Buwalda of De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan. Omdat er zowel e-books als luisterboeken in de VakantieBieb zitten, kun je kiezen voor lezen of luisteren – net wat je op dat moment het beste uitkomt.


Over de VakantieBieb

De app met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play. De boeken zijn te lezen van 1 juli tot 1 september 2020, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Voor meer informatie zie www.vakantiebieb.nl.[n]