Woensdag 8 juli

Feestelijke opening Blauwe speeltuin

12:00 | Blauwe speeltuin

Jullie hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. De speeltuin gaat weer open!! De eerste keer maken we er dan ook gelijk een klein feestje van. Op woensdagmiddag 8 juli gaan we weer van start. Om 12.00 uur openen we de hekken van de Blauwe speeltuin aan de burgemeester Jansestraat in ’s-Gravenpolder. Er zijn broodjes snack, suikerspinnen en allerlei andere lekkernijen te koop. Jullie kunnen weer op de skelters rijden. Om 15.00 uur organiseren we een panna toernooi met een leuke prijs voor de winnaars.De toegang is deze middag gratis. Ouders/begeleiders zijn ook welkom, maar iedereen is zelf verantwoordelijk voor het naleven van de regels rondom corona. (Anderhalve meter afstand).




Vrijdag 10 juli

Apollo thuis concert

20:00 |

Muziekvereniging Apollo uit Wissenkerke gaat live! Het is een primeur, Apollo geeft haar eerste livestream concert. Het idee is simpel, Apollo speelt een concert in de repetitieruimte, maar zonder publiek. Waar is dan het publiek? Thuis! Gewoon lekker op de bank, in een luie stoel of in de tuin, jullie kunnen luisteren waar je maar wilt! Het concert wordt via internet gedeeld en jullie kunnen de juiste link vinden op onze website. Wanneer gaat dit plaatsvinden? Vrijdag 10 juli, 20.00 uur. Het programma is volledig geïnspireerd op de quarantainetijd. Tijdens het vele thuiszitten, het zo min mogelijk de deur uit gaan en het missen van sociale contacten werden we creatiever met wat we wel in huis hadden. Daarom speelt Apollo gewoon muziekstukken uit de kast, stoffen het af en herontdekken wat al die tijd al op de plank lag.


Woensdag 15 juli

Zomerexpositie 't kerkje van ellesdiek

13:30 |

Bart Calbo exposeert vanaf 15 juli t/m 23 augustus 2020 in 't Kerkje van Ellesdiek zijn zeer gevarieerd werk. Onder de titel 'Creatief met siBart. laat hij creaties zien in verschillende technieken en materialen. Elke woensdag, zaterdag en zondag is 't Kerkje op van 13.30-16.00 en de toegang is gratis.



Donderdag 16 juli

Geen fietstocht op 16 juli

11:15 |

De geplande fietstocht voor senioren, ondersteund vanuit SMWO, van 16 juli gaat niet door.Er wordt onderzocht of het mogelijk is om vanaf donderdag 20 augustus veilig te kunnen opstarten met de fietstochten.De startlocatie zal zijn vanuit Wilhelminadorp. Vooraf aanmelden en in kleinere groepjes fietsen zullen aandachtspunten zijn. Nadere berichtgeving volgt.Voor meer informatie kunt u terecht bij SMWO, Judith Menheere, 0113-277111.