Doorverwijzen Welzijn op Recept weer mogelijk

GOES - Voor mensen die niet lekker in hun vel zitten of nieuwe energie nodig hebben is er in de gemeente Goes: Welzijn op Recept.


Door de maatregelen rondom het coronavirus is het de afgelopen periode (bijna) niet mogelijk geweest om door te verwijzen naar Welzijn op Recept. Momenteel is dit, met de algemene coronamaatregelen, weer wel mogelijk. Een welzijnscoach vanuit SMWO is betrokken bij de uitvoering van dit project.


Welzijn op Recept
Welzijn op Recept is een concept voor mensen die niet lekker in hun vel zitten en nieuwe, frisse energie nodig hebben maar niet weten waar ze moeten beginnen. Of voor mensen met klachten zonder een direct aanwijsbare lichamelijke oorzaak. De huisarts of praktijkondersteuner kan ‘Welzijn op Recept’ uitschrijven. Met dit recept kan men samen met een deskundige welzijnscoach op zoek naar een bezigheid waar hij/zij weer energie van krijgt.

De welzijnscoach helpt u om uit te vinden wat bij u past. Ook kan zij u helpen om over die drempel te stappen en een activiteit te bezoeken. Bijvoorbeeld door de eerste keer mee te gaan. ‘Welzijn op Recept’ is gratis en voor iedereen in de gemeente Goes toegankelijk.
Welzijn op Recept is een samenwerking tussen de gemeente Goes en SMWO.


Meer informatie
Meer informatie over het concept ‘Welzijn op Recept’?: Marja Reijnders 0113-277111 of m.reijnders@smwo.nl,
of bij uw huisarts of praktijkondersteuner.[n]