Woensdag 5 augustus

Oud Hollandse spelen in Goese Polder

10:00 |

organiseert het Jongerenwerk van SMWO Oud Hollandse spelen in de Goese Polder. Van 10:00-11:30 uur worden er diverse spelactiviteiten georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De activiteiten vinden plaats bij de pannakooi tussen de Cort van der Lindenstraat en de Groen van Prinstererstraat. Voor ouders, opa’s, oma’s en buurtbewoners is er koffie, thee of fris. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden vooraf is niet nodig en deelname aan de activiteit is gratis. Voor meer informatie over de activiteiten van het jongerenwerk, volg de Instagrampagina @jongerenwerkgoes.

Expositie 'Kerken onder water'

12:00 | Gallery Maritime

Expositie 'Kerken onder water' van Winnifred Bastian, van 1 t/m 31 augustus in Colijnsplaat te bezichtigen (Voorstraat 45, 4486 AJ Colijnsplaat). Bezoeken van GalleryMaritime kan, met in achtneming van de RIVM-voorschriften. Openingstijden; dagelijks van 12.00 tot 17.00 uur. Buiten de openingstijden na telefonisch afspraak 0622591452 of info@gallerymaritime.nl meer informatie www.gallerymaritime.nl

Zaterdag 8 augustus

Rommelroute Kattendijke

10:00 |

Op 8 augustus organiseren inwoners van Kattendijke een rommelroute op eigen erf of in hun schuur. Aan de ingangen van het dorp aan de Zuidweg en de Dorpsstraat staan borden met ruim 20 deelnemers. Hou de coronarichtlijnen in acht en volg de instructies van de deelnemende adressen op. Aanvang om 10:00 uur. Het Katshuis is geopend voor drank en versnaperingen en eventueel toiletbezoek.