Zaterdag 29 augustus

Bevelandse tuin tweedaagse

10:00 | Dahliatuin

Zaterdag 29 en zondag 30 augustus zijn er drie mooie tuinen open in de Zak van Zuid Beveland. In Heinkenszand de dahliatuin zeelanddahlia.nl (van Citterstraat 3-5) www.zeelanddahlia.nl en tuin De Doolman (oudekamerseweg 22) www.doolman.nl In Nisse tuin De Vink (Zuidweg 5) www.zakvanzuidbeveland.info/tuin/ voor meer info zie de websites. Kom langs en geniet van het mooie dat nu bloeit en groeit.


Dinsdag 1 september

Scootmobieltiocht

9:30 | Wijkgebouw de Westkant

Op dinsdag 1 september a.s. organiseren bewoners uit Goes-West een gezellige scootmobieltocht. Bewoners uit heel Goes zijn welkom om hier aan mee te doen, omdat er maximaal 20 deelnemers mee kunnen doen is aanmelden verplicht. De tocht begint om 9.30 uur bij wijkgebouw de Westkant, Evertsenstraat 15 in Goes en gaat naar ’s Arendskerke. Om 12.00 uur is iedereen weer terug bij wijkgebouw de Westkant. Deelname is gratis, onderweg wordt er een kopje koffie, thee of wat fris gedronken dit is voor eigen rekening. Aanmelden kan t/m 28 augustus bij Corina Eversen via 06-24387097.


Zaterdag 5 september

Géén bingo bij de Zonnebloem

13:00 |

De afdeling Goes van de Zonnebloem heeft in verband met de coronacrisis de reeds aangekondigde bingomiddag van 5 september afgelast. Het bestuur en de vrijwilligers betreuren de beslissing maar hopen op het begrip van de gasten. We houden een vinger aan de pols en zodra als het weer kan een fijne middag organiseren.