kinderen spelen buiten FOTO: SHUTTERSTOCK
kinderen spelen buiten FOTO: SHUTTERSTOCK shutterstock

SMWO start met activiteiten voor Goese jeugd

GOES - SMWO biedt in de Goese wijken sportieve en culturele vrijetijdsbesteding aan kinderen en jeugd. Het activiteitenaanbod, genaamd ‘Plezier in de Buurt’, is kosteloos, laagdrempelig en zeer divers.


Tijdens de activiteiten van Plezier in de Buurt zijn de sport- en jongerenwerkers van SMWO te vinden in de wijken Noord, Oost, Zuid & West.
Er worden zowel sportieve als culturele/creatieve activiteiten georganiseerd.

Ook wordt rekening gehouden met verschillende leeftijden, zo zijn er activiteiten voor kinderen tot 12 jaar en voor jongeren vanaf 12 jaar. Via www.smwo.nl/dienstverlening/sport-en-bewegen is de planning te vinden van het activiteitenaanbod.

Jongerenwerk van SMWO
Het doel van de activiteiten is de Goese jeugd in beweging te brengen, te verbinden en te inspireren. Door jongeren te ontmoeten tijdens inlopen en activiteiten, signaleren de jongerenwerkers trends en ontwikkelingen maar ook kansen en risico’s.


Ontdekken en ontwikkelen
Het jongerenwerk van SMWO is onder andere gericht op het intensiveren van contacten met jongeren, het ontdekken en ontwikkelen van talenten, het spiegelen van gedrag en het ontwikkelen van een activiteitenaanbod.

Aanmelden
Aanmelden vooraf is niet nodig en deelname aan de activiteit is gratis. Uiteraard worden de benodigde maatregelen rondom het coronavirus gehanteerd. Voor meer info over de activiteiten kan contact worden opgenomen via info@smwo.nl of (0113) 277 111 of volg via social media@jongerenwerkgoes.[n]