Ingang Vrouweputje FOTO: NEL BOUWHUIS
Ingang Vrouweputje FOTO: NEL BOUWHUIS Nel Bouwhuis

Labyrinth terug bij Vrouweputje

'S HEER ARENDSKERKE - Het zal bij iedereen bekend zijn dat door de corona veel niet is doorgegaan. Dit geldt ook voor de aanleg van een labyrinth bij Het Vrouweputje. Maar alsnog gaan we aan de slag met het aanleggen van een labyrinth en wel op zaterdag 5 september van 09.30 tot ongeveer 16.00 uur. Natuurlijk zal dit alles gebeuren met de inachtneming van alle regels omtrent Corona.


Corry Verpalen uit s'Heer Hendrikskinderen komt het labyrinth geheel belangeloos voor ons tekenen en zal zaterdag 5 september een uitleg komen geven over het labyrinth. Ook leden van de Soroptimisten de Bevelanden komen helpen samen met vrijwilligers en het voltallige bestuur van Het Vrouweputje. Natuurlijk zijn er meer handen welkom, dus mocht u willen komen helpen neem dan contact op met de secretaris van Het Vrouweputje: Nel Bouwhuis 06-43755680 of info@eigenrichting.eu.

Als u niet kunt op 5 september maar ons wel willen komen helpen, we plegen zelf regelmatig onderhoud dus voel u welkom. Op zaterdag 5 september staan koffie, thee en een lunch voor u klaar. Verder zijn er mooie, nieuwe ontwikkelingen aan de gang, zo is het Putje afgelopen weke weer uitgediept, willen we een kruidentuin aan leggen en komt er bij de ingang vna het Vrouweputje een picknickbank en een nieuw, duurzaam fietsenrek. Zo gaat de revalitisering gestaag door. Het Vrouwputje, Oostweg te 's Heer Arendskerke.[n]