Donderdag 3 september

Kennismakingsles tennis

16:00 | Tennispark De Goese Maan

Op het tennispark van De Goese Maan is donderdag een gratis kennismakingsles voor jeugd. Tussen 16.00 uur en 17.00 uur is iedereen welkom op het park. De proefles zou zondag plaatsvinden, maar deze kon niet doorgaan vanwege de regen. Aanmelden voor de les kan via jeugd@degoesemaan.nl.

Zaterdag 5 september

Goese Sasdag

11:30 | MEC de Bevelanden

Milieu Educatie Centrum De Bevelanden (MEC) en de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) organiseren zaterdag de Goese Sasdag. De dag is onderdeel van de Oosterscheldeweek. Tussen 11.30 uur en 13.30 uur richten duikers bovenop de dijk aquaria in waarin zij dieren en wieren laten zien die ze vinden in de Oosterschelde. Kinderen kunnen op zoek gaan naar krabbetjes, garnalen en schelpdieren. Er zijn vrijwilligers van het MEC aanwezig die uitleg geven en meehelpen. Er liggen schepnetten, loeppotjes en zoekkaarten klaar. Meer informatie is te vinden op www.mecdebevelanden.nl.

Expositie 'Echt Zeeuws met een groet van ver'

12:00 | Gallery Maritime

In GalleryMaritime Museum Colijnsplaat vindt van 5 september t/m 31 oktober de expositie 'Echt Zeeuws met een groet van ver' plaats. De expositie omvat maritiem werk van twee Zeeuwse beeldende kunstenaars; Yolanda Roosen en Els Burgers. Openingstijden: elke dag van 12.00-17.00 uur. Bezoeken GalleryMaritime Colijnsplaat kan iedereen, met in achtneming van de RIVM-voorschriften. GalleryMaritime, Voorstraat 45, 4486 AJ Colijnsplaat, tel. 06-22591452. Voor uitgebreide beeldinformatie: www.maritime-art-design.nl.


Landelijk atelierweekend in galerie Goese Kade

10:00 | Galerie Goese Kade

Galerie Goese Kade neemt op zaterdag 5 en zondag 6 september deel aan het Landelijke Atelierweekend. Openingstijden 10.00-17.00 u. Entree gratis. Behalve natuurlijk het atelier, zijn schilderijen van Helma Kotoun, Co de Bruijne en Ron Westerweel, urbexfoto's van Wil Westerweel en keramiekbeelden van Kathleen Herman te bekijken. Kathleen Herman en Ron Westerweel zullen aanwezig zijn. Meer informatie over de galerie en (gast)exposanten is op www.goesekade.nl te vinden. Vanwege corona is het aantal tegelijkertijd aanwezige bezoekers maximaal 5.


Géén bingo bij de Zonnebloem

13:00 |

De afdeling Goes van de Zonnebloem heeft in verband met de coronacrisis de reeds aangekondigde bingomiddag van 5 september afgelast. Het bestuur en de vrijwilligers betreuren de beslissing maar hopen op het begrip van de gasten. We houden een vinger aan de pols en zodra als het weer kan een fijne middag organiseren.

Dinsdag 8 september

Vrolijk & Frans

19:30 |

Vrolijk & Frans geeft dinsdag 8 september om 19.30 uur een gratis kennismakingsles Frans aan de Kastanjestraat 289 in Goes. Graag vooraf aanmelden via goes@vrolijkenfrans.nl. Om voldoende afstand te kunnen houden, wordt de open les bij veel belangstelling in twee groepen gegeven.